Novosti

Lidija Bačić Lille predstavlja četvrti službeni singl s nadolazećeg albuma „Flashback“! Poslušajte moćnu baladu „To je to“!

Objavljeno:

Lidija Bačić Lille predstavlja četvrti službeni singl s nadolazećeg albuma „Flashback“! Poslušajte moćnu baladu „To je to“!

„Jedna od najdražih pjesama s novog albuma mi je „To je to“. Divan tekst o ljubavi, zahtjevna melodija i uživam je pjevati.“ – izjavila je Lille.

Nakon pjesama „Stop“Ponekad poludim“ i  „Zauvijek“, Lille nam donosi četvrti službeni singl s nadolazećeg albuma, zanimljivog naziva „Flashback“. Radi se o moćnoj pop baladi „To je to“ za čiji je tekst zaslužan Fayo, a glazbu i aranžman potpisuje Siniša Reljić Simba.

„Siniša Reljić i ja smo htjeli napraviti pop baladu koja ima naprosto erupciju emocija i osjećaja. Kada smo u sve to dodali Lidijin glas, dobili smo zbilja odličnu pjesmu. Vjerujem kako će publika to prepoznati.“ – rekao je Fayo.

Prateći spot je dio jednog koncepta od šest spotova nastalih kao Werehouse Artwork Video, a radio ih je Ognjen Ogi Mihovilić.

Nadolazeći album „Flashback“ inspiriran je zvukom 80-tih, naravno u novom, modernijem, aranžmanskom ruhu, a svjetlo dana trebao bi ugledati 22.travnja.

Pjesmu „To je to“ slušajte i na streaming servisima:

https://bfan.link/to-je-to

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »