Novosti

FLUENTES - Album „Putnici“ od danas u prodaji!

Objavljeno:

FLUENTES -  Album „Putnici“ od danas u prodaji!

„Album „Putnici“, svoj je put započeo još 2016. godine s pjesmom „Kraj“ i prvotno je trebao biti objavljen 2020. godine, no pandemija koronavirusa i još neke sitnice koje su se neplanirano dogodile su nas u tome spriječile, tako da album izlazi tek sada“ - rekao je Goran Bošković, frontmen grupe Fluentes.

Album „Putnici“ od danas je u službenoj prodaji i možete ga kupiti putem Menart webshopa, u Menart multimedijalnoj knjižari i svim boljim CD shopovima.

Na albumu se nalazi ukupno 12 pjesama među kojima je i posljednji, aktualni singl „Tišina u meni“ feat. Dora i Nera.

Spot za pjesmu „Tišina u meni“ radio je Josip Grizbaher čiji su kadrovi su snimljeni u Osijeku i okolici.

Tekstove svih pjesama na albumu napisao je Goran Bošković. Glazbu su radili zajedno svi članovi benda: Goran Bošković, Matija Nikolin, Željko Nikolin, Davor Dedić, Andrej Car i Tomislav Hajduković. Kao gostujući glazbenici na albumu, pojavili su se Drago Laban, Damir Galeković Taban, Nera Mamić, Dora Vestić, Dragan Brnas – Fudo, Jadranka Krištof, Marin Ferketin, Mario Bočić, Zvonimir Bajević, Daria Hodnik Marinković i Bruno Kovačić. Produkcijski dio potpisuju Željko Nikolin i Goran Bošković, a fotografije i likovno oblikovanje Tomislav Šilovinac.

„Ovaj album dovršen je otprilike u ono vrijeme kada je svijet stao. Od tada se mijenjao i transformirao, poprimio je drugačiji oblik pa su neke pjesme nestale i otišle negdje drugdje, neke su se promijenile i dobile svoje drugo čitanje a neke pjesme su se vratile iz nekih starih vremena i neočekivano se ovdje nastanile. Ispalo je da smo morali dugo putovati kako bi dovršili drugo poglavlje naše priče. Svijet se u međuvremenu promijenio. Ostale su ove pjesme kao svjedok nekog drugačijeg vremena u kojem smo bili bezbrižni, opušteni, veseli i zdravi. Iz ove točke nejasno je kuda i kako dalje. No znamo da moramo drugačije. Hvala našim obiteljima što su izdržale. Hvala našem Želji jer je bio svjetlo. Hvala Menartu što ste bili uvijek tu – i kad nas je bilo i kad nas nije bilo. I hvala vama što ste bili uz nas – vi koji ste ostali.“ – grupa Fluentes.

Album „Putnici“ slušajte na streaming servisima:

https://bfan.link/putnici

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »