Novosti

DAVID MAGDIĆ: Globalno je imao preko 100 milijuna streamove prošle godine, a sada slušamo njegov novi singl “Vratila Si Boje”!

Objavljeno:

DAVID MAGDIĆ: Globalno je imao preko 100 milijuna streamove prošle godine, a sada slušamo njegov novi singl “Vratila Si Boje”!

Nakon globalne senzacije, mladi kantautor David Magdić vraća se na domaći teren s dugoočekivanim novim singlom. “Vratila si boje” nevjerojatno je zarazna moderna romantična pop pjesma koja pokazuje svu raskoš njegovog talenta.

 Glazbu i tekst pjesme potpisuje David dok je produkciju i aranžman radio zajedno sa svojim dugogodišnjim suradnikom Leonardom Kapetanovićem. Ilijana Banjac (Eternal Blue Studio) zaslužna je za produkciju spota koji svojim minimalističkim pristupom jasno odražava iskrenost, intimnost i osobni značaj same pjesme za Davida.

 

“Ovo je najosobnija pjesma koju sam izdao i želio sam da spot poprati intimu i iskrenost samog osjećaja koji pjesma budi. Pronalazak nove, prave ljubavi svevremenski je i univerzalan osjećaj koji svakome vraća boje u baš svaki aspekt života.”

Ovo je prvi domaći singl koji David izdaje nakon što je zajedno s Leonardom i pjesmom “Just Say Hello” globalno skupio preko 100 milijuna streamova. Pjesma je također postala viralna na TikToku te broj 1 na Tencent Music - vodećem streaming servisu u Aziji.

“Ovaj veliki globalni uspjeh je sjajna potvrda našeg rada, ali povratak na domaći teren uvijek je uzbudljiv te se veselim vidjeti kako će naša publika i eter prihvatiti “Vratila si boje” -  nama izrazito posebnu i dragu pjesmu.” – rekao je David.

Pjesmu „Vratila si boje“ slušajte na streaming servisima:

https://bfan.link/vratila-si-boje

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »