Novosti

Elena Brnić, nekadašnji "Zlatni gumb" Maje Šuput, objavila svoj prvi singl!

Objavljeno:

Elena Brnić, nekadašnji "Zlatni gumb" Maje Šuput, objavila svoj prvi singl!

Elenu Brnić je publika prvi put upoznala 2018. godine kao ”malo čudo od djeteta“. U talent show-u Supertalent od strane Maje Šuput je dobila “Zlatni gumb“ te iznova oduševljavala gledatelje i žiri do samog finala sezone show-a, a sam audicijski nastup je pregledan preko 68 milijuna puta na You Tube-u.

 Danas Elena ima 17 godina, marljiva je učenica, bavi se humanitarnim radom i sinhronizacijom Disneyevih filmova, ali, kako i sama kaže, glazba je njen poziv i život.

 “Moja generacija odrasta na društvenim mrežama i za mene je to jedan od najboljih načina gdje mogu pokazati pravu sebe. Počela sam snimati covere bez ikakvih očekivanja  i objavljivala ih na Tik Toku i Instagramu. Danas me prati i sluša preko 20.000 pratitelja na Tik Toku i preko 25.000 na Instagramu i izrazito sam ponosna i zahvalna ” - kaže Elena.

 Singl “Imaš mene“ je prva Elenina pjesma čiji je tekst napisala Nevia Korpar, uglazbio Marko Tomasović, a za aranžman je zaslužan Aleksandar Valenčić, dok je izvršna produkcija bila u rukama Ane Borić.

Ova pjesma za mene ima jako veliki značaj. Ne samo zato što je prva, nego što je meni jako posebna. Pogotovo u današnje vrijeme te dvije riječi, imaš mene, imaju veliko značenje za svakog od nas bilo da se radi o ljubavi, prijateljstvu ili obitelji. Imati nekog ko je uz tebe u sreći i tuzi, u dobru i zlu je po meni danas jedno od najvećih bogatstava“ - poručuje Elena.

Pjesmu „Imaš mene“ slušajte i na streaming servisima:

https://bfan.link/imas-mene

 

 

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »