Novosti

IVAN ZAK s novim singlom „Riskiraj“ ušao u top 5 najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj!

Objavljeno:

IVAN ZAK  s novim singlom „Riskiraj“ ušao u top 5 najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj!

Naš poznati glazbenik i kantautor Ivan Zak, vratio se na glazbenu scenu novim singlom „Riskiraj“ koji je, u samo tjedan dana od objave, osvojio hrvatski radijski eter, ali i srca Zakove vjerne publike. Naime, pjesma „Riskiraj“ ušla je na visoko peto mjesto na listi najemitiranijih domaćih pjesama HR Top 40 listi.

"Drago mi je što su glazbeni urednici prepoznali moj iskorak ka ozbiljnijem radu i s obzirom na trenutne glazbene trendove, ovo je za mene veliki uspjeh." – rekao je Ivan.

Pjesmu prati i video broj koji je u kratkom vremenu pogledan više od 1,5 milijuna puta.

 „ Nije me bilo neko vrijeme jer sam se htio vratiti zreliji. Na novom projektu okupio sam neke već stare suradnike, ali i one s kojima do sada nisam imao priliku surađivati. Veseli me i ponovna suradnja Menarta i moje kuće IZ Records. Imam velike planove za dalje i unazad dvije godine radio sam na puno pjesama i ostvario brojne suradnje za koje jedva čekam da ih publika čuje.“ – rekao je Ivan Zak.

Ivan Zak jedan je od najpopularnijih domaćih izvođača, a publiku već godinama oduševljava svojim bezvremenskim hitovima koje odlikuje vrhunska produkcija.

Pjesmu „Riskiraj“ slušajte i na streaming servisima:

https://bfan.link/riskiraj

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »