Novosti

Mario Huljev i Rajko Suhodolčan na ovogodišnjem Splitskom festivalu, predstavili aktualne singlove!

Objavljeno:

Mario Huljev i Rajko Suhodolčan na ovogodišnjem Splitskom festivalu, predstavili aktualne singlove!

U nedjelju navečer održala se završnica 63. Splitskog festivala na Prokurativama, a predstavljeno je ukupno 24 autorskih pjesama. Među brojnim izvođačima, nastupila su i dva iz Menartovog kataloga – Mario Huljev s pjesmom „Tvoja i moja“ te Rajko Suhodolčan koji je u duetu s kćeri Barbarom izveo pjesmu „Zauvijek“.

„Bilo nam je lijepo. Uživali smo u atmosferi. Naš duet „Zauvijek“ nije baš uobičajena pjesma za festival u Splitu, ali smo po reakciji publike i mnogim komentarima poslije koncerta uvidjeli  da je publika shvatila našu poruku i da će pjesma dotaknuti dušu svih onih koji još uvijek vjeruju u ljubav.“ – rekao je Rajko.

Spot za pjesmu „Zauvijek“:

Na nastup na Splitskom festivalu, osvrnuo se i Mario Huljev:

„Bilo mi je zadovoljstvo i čast sudjelovati na dvije večeri Splitskog festivala na Prokurativama. Prva večer bila je večer Retrospektive na kojoj sam izvodio pjesme  "Što to bješe ljubav" od Olivera Dragojevića, Zorice Konđe "Zar je voljeti grijeh" i od Josipe Lisac "Nismo mi bez cilja"- kao grupnu izvedbu svih nas solista. Uživao sam družeći se sa ostalim izvođačima i orkestrom pod vodstvom Mirona Hausera. Večer autorskih skladbi je bila završnica Splitskog festivala na kojoj sam izvodio autorsku pjesmu "Tvoja I moja'. Zadovoljan sam svojom izvedbom i reakcijom publike kao i komentarima struke i kolega. Uvelike sam zahvalan svima koji su sudjelovali u realizaciji ove velike manifestacije.“

Pjesme slušajte na streaming servisima:

„Zauvijek“:  https://bfan.link/suhodolcan-zauvijek

„Tvoja i moja“: https://bfan.link/tvoja-i-moja

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »