Novosti

Senzualna Maja Bajamić u suradnji s Baby Dooksom predstavlja novu pjesmu „Je,je“!

Objavljeno:

Senzualna Maja Bajamić u suradnji s Baby Dooksom predstavlja novu pjesmu „Je,je“!

Nakon razigranog, ljetnog singla Tranquila, svestrana Maja Bajamić predstavlja novu pjesmu nešto drugačijeg zvuka i ritma pod nazivom „Je,je“! Ovo je ujedno njezina prva suradnja s Baby Dooksom i Mirzom Tetarićem čiji se utjecaj u pjesmi jasno osjeti pa se tako Maja po prvi puta okušala u izvođenju rapa.

„Pjesma Je, je nadovezuje se na moju prethodnu pjesmu Tranquila; statement ranjene žene koja ne želi natrag, a za razliku od Tranquile koja je ‘direkt’,

‘JE, JE’ odgovara s dozom ravnodušnosti umotane u senzualnost i lakoću postojanja, sigurnosti u sebe i svoju odluku, mirenje s istom i odlazak dalje.
Ovo je moja prva suradnja s Baby Dooksom i Mirzom Tetarićem i bio je poseban gušt sudjelovati u cjelokupnom procesu stvaranja. Prvi put potpisujem i izvodim rap frazu i to mi se jako sviđa. Neće biti zadnji.
“ – rekla je Maja.

Maju svaku subotu možete vidjeti i na vrhunskom glazbeno – scenskom showu u Zagrebu s obzirom da ovaj vikend počinje sezona cabareta u Jazz & Cabaret klubu Kontesa (Kazalište Komedija).

Pjesmu „Je,je“ slušajte i na streaming servisima:

https://bfan.link/je-je

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »