Novosti

Četiri Menartove pjesme u finalu Dore 2024.!

Objavljeno:

Četiri Menartove pjesme u finalu Dore 2024.!

Alen Đuras, eugen, Lara Demarin, Lana Mandarić

U nedjelju, 25. veljače održalo se veliko finale Dore 2024. Od ukupno 16 finalista, čak četiri finalista pripadaju Menartovom katalogu. Najbolje se plasirao Alen Đuras koji je s pjesmom „A Tamburitza Lullaby“ zauzeo visoko peto mjesto na ljestvici. Nakon njega slijedi eugen s pjesmom „tišine“, Lara Demarin s pjesmom „Ne vjerujem ti“ i Lana Mandarić s pjesmom „More“! Iako se Noelle nije plasirala u finale Dore, njezina pjesma „Baby Baby“ jedna je od najemitiranijih pjesama u hrvatskom eteru.

„Kao prvo hvala svima koji su glasali i omogućili da s Tamburitzom Lullaby nastupim u finalu. Sudjelovanje na Dori je bilo jedno vrhunsko iskustvo. Ja sam jako zadovoljan s nastupom, dao sam sve od sebe. Trud mene i tima se isplatio te je publika to prepoznala. Zadovoljan sam plasmanom i nikad se ne zna, možda se vidimo dogodine! :) Čestitke Baby Lasagni! Želim mu puno sreće u Malmu i držim fige da nam dovede Eurosong u Hrvatsku!“ – rekao nam je Alen Đuras.

„Sretan sam što mi je publika pomogla da nastupim u finalu. Iskusniji za dva nastup pred nacijom jedva čekam nastavak svoje glazbene priče. Ona tek počinje, a inspiracije imam i previše. Nije bilo lako stati na ovakvu pozornicu, pogotovo ne uz stalne tehničke poteškoće, ali siguran sam da smo se svi ispred i iza kulisa trudili najviše što smo mogli da rezultat bude dobar. Hvala baš svima koji uživate slušajući pjesmu, hvala mom Gradu Trogiru, svim Trogiranima i svima koji me podržavaju gdje god bili.“ – rekao je eugen.

„Iznimno sam sretna i ponosna na cijeli tim! Unatoč ozljedi plesača i dodatnom pritisku hoćemo li uspjet izvući najbolje od nastupa, jako smo zadovoljni! Nakon prolaska, obratili smo pažnju na što sve treba pripaziti za nastup u finalu - od vokalnih do scenskih trenutaka. Mislim da smo sada još sigurniji u to da vrijedimo i da se višemjesečni rad stvarno isplatio i nadam se da smo opravdali svoj prolazak u finale. Atmosfera na HRTu je bila jako motivirajuća, a istovremeno opuštena! Ekipa i vajb među ostalim natjecateljima su bili izvrsni, a ja sam preponosna na svoj tim.“ – rekla je Lana Demarin.

„Jako sam zadovoljna svojim sinoćnjim nastupom. Posebno me raduju brojne pozitivne reakcije ljudi koji su vjerovali u mene. Osjećam se sretno jer sam sa svojom prvom autorskom pjesmom nastupila u finalu Dore. Vjerujem da je ovo dobar početak moje glazbene priče koja se nastavlja s mojim skorim novim singlom. Emocije me trenutno preplavljuju jer sam duboko zahvalna na ovakvoj glazbenoj prilici. Željela bih se zahvaliti svima koji me podržavaju i vole moje pjevanje:).“ – izjavila je Lana Mandarić.

„Jako me raduje što je moj favorit Baby Lasagna pobijedio na Dori i što će u svibnju na radost svih razvaliti Eurosong, kao što je to učinio na Dori. Izgleda da su moji autori Hit Factory imali šesto čulo i pjesmu nazvali "Baby Baby" te tako na neki način predvidjeli pobjednika, ha, ha. Ovim putem bi se željela zahvaliti svima koji su prepoznali moju pjesmu i omogućili joj da putem radijskih valova dođe do srca brojne publike. To mi jako puno znači. Iako nisam prošla u finale za mene je nastup na Dori jednak pobjedi. To je jedno veliko i neprocjenjivo iskustvo. Uvjerena sam da se sada nakon Dore više niko neće pitati: "tko je ta Noelle?". Iako sam na Dori imala manjih poteškoća, za to nisam krivila tehničke probleme, već isključivo sebe. Najlakše je ne biti iskren i  izgovor tražiti u nečem drugom. Ovo je moja prva Dora i sigurna sam da neće biti zadnja. Na kraju, želim se zahvaliti HRT-u na ukazanom povjerenju i pruženoj prilici da se predstavim na Dori, našem najprestižnijem i najvažnijem glazbenom događanju. Za mene je to bila velika čast i zadovoljstvo.“ – rekla je Noelle.

Pjesme slušajte i na streaming servisima:

Alen Đuras: https://bfan.link/a-tamburitza-lullaby

eugen: https://bfan.link/eugen-tisine

Lara Demarin: https://bfan.link/ne-vjerujem-ti

Lana Mandarić: https://bfan.link/lana-mandaric-more

Noelle: https://bfan.link/noelle-baby-baby

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »