Novosti

Mirna, Manntra i Mjuzikl među finalistima ovogodišnjeg Karlovačko RockOff festivala!

Objavljeno:

Žiri Karlovačko RockOff festivala odabrao je izvođače koji će se na jesen predstaviti na  četvrtom izdanju ovoga glazbenog natjecanja.  Ove godine Menart na RockOff šalje čak tri izvođača:  Manntru s pjesmom  „Ne laži“,  Mjuzikl i njihovu „Marilyn Monroe“  te mladu kantautoricu Mirnu sa singlom „Zašto“.

„Sretni smo što ćemo opet nastupiti na Karlovačko RockOffu. Smatramo da je to jedna lijepa priča za hrvatski rock'n'roll i nadamo se da će naša prisutnost ondje dodatno doprinijeti kvaliteti festivala“, rekao je Marko Matijević Sekul, frontmen industrial metal benda Manntra.

Lada Furlan Zaborac (Bambi Molesters), Damir Martinović Mrle (LET3), Alen Marin (Kojoti) i producent Denis Mujadžić Denyken, na čelu s umjetničkim direktorom festivala Hrvojem Horvatom, odabrali su čak 18 finalista, koji će se kroz finalne večeri boriti za ulazak u superfinale ovogodišnjeg festivala.

Pobjednici koncertnih večeri koje će se održati u Zagrebu, Splitu i Rijeci ulaze u superfinale gdje ih očekuju vrijedne nagrade. Podsjetimo i na to da su se ove godine spojili Karlovačko RockOff i Hartera, što će festivalu dati dodatnu glazbenu dimenziju. Točni datumi održavanja finalnih večeri bit će objavljeni tijekom ljeta.

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »