Novosti

Fluentes po prvi puta u Zagrebu!

Objavljeno:

Fluentes po prvi puta u Zagrebu!

Oni su hrvatski pop rock sastav, oni su dobitnici Porina 2018.godine za Novog izvođača godine, oni su tvorci brojnih radijskih hitova koji dosežu visoka mjesta na top listama i osvajaju srce radijskih urednika i slušatelja diljem zemlje. Fluidni u izričaji, pristupačni i iskreni u izvedbi, na lokalnoj sceni 2017. godine predstavili su se publici s albumom prvijencem „Igra čekanja“…oni su grupa Fluentes i po prvi puta u svoj karijeri, održat će koncert pred zagrebačkom publikom.

Njihov prvi samostalni koncert u Zagrebu, održat će se u subotu, 21. rujna u 21:30 sati u Sax-u, a publici će osim starijih hitova predstaviti i dio materijala s nadolazećeg albuma koji bi pod okriljem Menarta trebao biti objavljen do kraja godine.

„S obzirom na višestruka obećanja i odgađanja našeg koncerta u Zagrebu mogu samo reći da se jako veselimo susretu sa zagrebačkom publikom i to još u kultnom Saxu za koji smatram da je idealan za našu vrstu glazbe - za taj intimni i melankolični tepih koji stvaramo u našim ljubavnim pjesmama te pozitivu i bezbrižnost koju prenosimo u našim razigranim bržim pjesmama. Koncert nam je stigao u pravo vrijeme, na krilima „Ljetne haljine“ i dovršetku našeg drugog albuma kojeg ćemo ujedno djelomično predstaviti na ovom koncertu“ – izjavio je Goran Bošković, frontmen grupe Fluentes

Ulaznice po cijeni od 40 kuna u pretprodaji, odnosno 50 kuna na dan koncerta, možete kupiti od petka 13.09. na blagajni SAX-a za vrijeme radnog vremena kluba.

Sve informacije o koncertu pratite na Facebook eventu.

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »