Novosti

MOKOSH predstavlja spot za singl „Sedi“!

Objavljeno:

MOKOSH predstavlja spot za singl „Sedi“!

Nakon singla „None“, MOKOSH (samostalni projekt Borisa Harfmana), nam je nedavno predstavio još jedan singl pod nazivom „Sedi“. Pjesma je sada dobila i popratni video broj za čiju je režiju i montažu zaslužan Boris Harfman. Iza kamere stoji Hrvoje Crnić, dok se za animaciju pobrinuo Roko Crnić.

 U spotu sudjeluju Nataša Gluić, Vedran Mlikota i Boris Harfman.

Mokosh je samostalan projekt Borisa Harfmana (koautor i producent  u projektu Lado Electro) u kojem istražuje i prezentira nove načine spajanja hrvatskih tradicijskih napjeva kroz različite stilove elektronske glazbe. U tome je kao remiksere okupio neke od svjetskih vrhunskih skladatelja i producenata različitih pravaca elektronske glazbe od kojih se najveći dio njih prvi puta susreo sa hrvatskim narodnim pjesmama te se s oduševljenjem prihvatio remiksiranja.

Pjesma „Sedi“ govori o prolaznosti života, o proživljenim trenucima koji se možda nikada više neće ponoviti te je ujedno poziv na to da se iskoristi svaka sekunda koja može donijeti radost i lijepe momente. Radi se o jednoj sjetnoj, pomalo tužnoj međumurskoj pjesmi u emotivnoj interpretaciji Nataše Gluić.“- rekao je Boris Harfman.

Pjesmu „Sedi“ slušajte i na streaming servisima:

https://bfan.link/sedi

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »