Novosti

Pogledajte spot za novi singl „Zauvijek moja“, grupe Boa II!

Objavljeno:

Pogledajte spot za novi singl „Zauvijek moja“, grupe Boa II!

„Tražio sam ljubav na mjestima čudnim, na planinama uz more, u šumama bez kraja...Lovac u noći izgubljen u jutro, okupan u svijetlu zaboravljen u tami...Zauvijek moja, ti si uvijek bila ta...u svijetu bez boja ti obojila si san...!"

 Legendarni, zagrebački rokeri – grupa Boa II, predstavlja novi singl pod imenom „Zauvijek moja“! Pjesma već neko vrijeme plovi radijskim eterom, a sada je stigao i popratni video broj za koji je zaslužan sjajni Dinko Doringo.

„Preslušavajuci jedan nekoliko godina stari session na kojemu su svirali Luka Banić na gitari i klavijaturama, Alen Križaj na basu i Marko Rabatić na bubnjevima, osjetio sam ovu melodiju i tako je nastala pjesma Zauvijek moja. Kontaktirali smo Lea Baltazara koji se pored glazbene produkcije prihvatio i aranžmana pratećih vokala koje je otpjevao s Martinom Banić Petrlić i Sarom Peruško. Leo je usput odsvirao i sjajni solo na gitari, a sve smo snimili u Sound Station Studiju.“ – izjavio je Mladen Puljiz.

Pjesmu „Zauvijek moja“ slušajte i na streaming servisima:

https://bfan.link/zauvijek-moja

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »