Novosti

Počele prednaružbe dvostrukog vinila Letu Štuke!

Objavljeno:

Počele prednaružbe dvostrukog vinila Letu Štuke!

 Prednaružbe od četvrtka 3.ožujka po akcijskoj cijeni!

 Prvi i najhvaljeniji album grupe Letu Štuke iz 2005. godine dobio je svoje remasterirano izdanje. Nakon punih 17 godina, album će u petak 11.03. biti objavljen na dvostrukom, 180-gramskom vinilu, ali i na digitalnim servisima.

 Limitirana količina dvostrukog vinila Letu Štuke, po akcijskoj cijeni, može se prednaručiti od četvrtka 3.ožujka na stranicama Menart webshopa.

 Na albumu se nalaze i dvije bonus pjesme, neobjavljene demo snimke pjesama "Kao na zapad" i "Gorile u magli" koje su nastale u periodu nastajanja prvog albuma.

 Uz remasterirano dvostruko LP izdanje dolazi i vaučer za download albuma u MP3 formatu.

 Najpoznatije pjesme s albuma:"Mjesto za dvoje", "Minimalizam", "Sami", "Šutiš", "Sunce feat. Rundek Cargo Orkestar", "Kao na zapad", "Pero Papacoder", "Grad bez boje", "Signali"

 Prvi album "Letu Štuke" 2006. godine osvojio je čak tri glazbene nagrade "Davorin"

- Najbolji prvijenac u kategoriji urbani/rock/klupski album

- Najbolja pjesma - "Minimalizam"

- Rock/urbani/klupski izvođač godine

 U petak 11.03. na dan izlaska ploče, u 18 sati održat će se potpisivanje vinila u Menart Multimedijalnoj knjžari, a sve informacije pratite putem facebook eventa.

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »