Novosti

Fluentes oduševili zagrebačku publiku u Saxu!

Objavljeno:

Fluentes oduševili zagrebačku publiku u Saxu!

Ovu subotu, 21.09. u zagrebačkom klubu – Sax, prvi puta nastupila je grupa Fluentes. Bio je to njihov premijerni nastup u Zagrebu, a publici su dali ono najbolje od sebe.

Izveli su neke, već svima dobro poznate pjesme, kao što su „Ljetna haljina“, „Pođi na put“ na kojoj im se pridružila Jelena Radan, „Možda mir“. „Pusti da ljubav nosi me“, ali i dio još neobjavljenog materijala koji će se naći na njihovom novom studijskom albumu. Na pozornici im se u jednom trenutku pridružila i mlada kantautorica Lu Jakelić s kojom su izveli njezinu pjesmu „Domine“.

„Teško je naći riječi za ono što nam je publika u Saxu priredila. Takva energija, feedback i  takva pozitivna vibra nešto je o čemu svaki bend mašta i tako nam je drago da smo to iskusili na našem prvom koncertu u Zagrebu. Osjećali smo se kao doma, prirodno i neopterećeno, to smo prenijeli na publiku, a oni opet svoju pozitivu nazad na nas. Dva i pol sata prošli su kao sekunda. Izuzetna čast bilo nam je dijeliti pozornicu sa Lu Jakelić i Jelenom Radan. Obje izvanredne interpretatorice i predivne žene koje su pretvorile naš koncert u istinsku radost. Hvala im!“ – rekao je frontmen benda Goran Bošković.

Oduševljeni fanovi, vraćali su ih je na bis dva puta i neprekinutim aplauzom ih nisu puštali s pozornice. Među publikom bile su i Meri i Anita iz grupe Meritas kako bi dale podršku svojim estradnim kolegama;

„Izvrstan koncert Fluentesa i - uvijek ističemo pa ćemo i ovaj put ponoviti - fenomenalne Goranove intepretacije. Gušt ga je slušati. Priredili su nam lijepu subotnju večer u Zagrebu. Nestrpljivo ih čekamo opet!“  - rekle su Meritasice.

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »