Novosti

„Kada padne noć“ Široke ulice vraćaju se na glazbenu scenu u novom sastavu!

Objavljeno:

„Kada padne noć“ Široke ulice vraćaju se na glazbenu scenu u novom sastavu!

Nakon godinu dana izbivanja s glazbene scene, mladi zagrebački rokeri - Široke ulice, vraćaju se s novom postavom benda i s novim singlom „Kada padne noć“!

Prva verzija benda je došla pri kraju svog kreativnog djelovanja, a "Kada padne noć" je bila pjesma koja je nastala u fazi završetka tog perioda. Prva stvar koju su Široke ulice zajedno napravili s novim momcima, članovima benda "Phonox" i "Indigo Red", je bila upravo "Kada padne noć". Iako se u ovih godinu dana druženja i muziciranja napravilo još pjesama, ova pjesma je bila ona koja je, dosad, na ljudima ostavila najveći utjecaj. Upravo zbog toga odabrana je za prvi službeni singl nove verzije Širokih ulica.

Spot je sniman pod redateljskom palicom Doringa.

Tekst i glazbu napisao je Borna Ocvirk, za produkciju je zaslužan Antonino Šimić, a mastering je radio Dragutin Smokrović Smokva.

"Ova pjesma i spot, napravljeni su "subotom" nakon posla. Njihova ljepota je u tome sto nemaju intenciju biti apsolutni pobjednici. Društvo nas previše pritišće s onime što smatra poželjnim te smo često umorni upravo radi tih pritisaka. Baš zato smatram, za jako lijepim, neopterećenost melodije i iskrenost teksta. Borna je u pjesmi prezentirao jedno svoje iskustvo nastalo iz ljubavnog odnosa. Pošto sam se nažalost i sam osjećao iskorištavanim u partnerskom odnosu jako sam sretan da smo kao grupa progovorili o toj problematici sa kojom su, uvjeren sam, nažalost upoznati mnogi muškarci i žene.“ – izjavio je vokal Filip Komadina.

Kako zvuči nova postava benda koji su sad čine Filip Komadina (vokal), Borna Ocvirk (ritam gitara), Borna Jambrošić (solo gitara), Filip Barić (bas), Domagoj Beštak (klavijature) i Josip Bajzek (bubnjevi), možete čuti na koncertu u Vinylu u četvrtak 30.05. s početkom u 20:30 sati.

Pjesmu „Kada padne noć“slušajte i na Deezeru:

https://www.deezer.com/hr/album/96043762

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »