Novosti

LUBINO nas novim singlom „Djeca“, vraća u dane prvih, slatkih, dječijih ljubavi!

Objavljeno:

LUBINO nas novim singlom „Djeca“, vraća u dane prvih, slatkih, dječijih ljubavi!

Svi se sa smješkom prisjećamo svojih prvih dječjih zaljubljenosti. Lubino nas sa svojim novim razigranim singlom Djeca” vraća u te dane prvih pogleda, “leptirića u trbuhu“ i sramežljivih osmijeha.

Lubino (Jure Lubina) je mladi glazbenik s Hvara koji već tri godine polako, ali sigurno probija svoj put na glazbenoj sceni. Srca publike je pridobio već sa svoja prva tri singla koja su bila u dalmatinskom “štihu“ - “Najdraža moja“, “Kad si mi rekla laku noć“ i “ “Ljubav nije hir“.

Sada pod okriljem Menarta, u potpunosti okreće pravac prema modernom pop sound-u, a singlom “Djeca“, u kojem potpisuje tekst, nam to svakako dokazuje.

Razmišljao sam koju temu pjesme želim i odlučio se za mladenačku ljubav. Za inspiraciju sam se prisjetio svojih srednjoškolskih dana te prvih ljubavnih iskustava sebe i svojih prijatelja. Odlučio sam tekst koncipirati kao story-telling priču o tim prvim nevinim i intenzivnim ljubavima kojih se uvijek rado prisjetimo“- kaže Lubino.

 Marko Tomasović je ideju teksta pretočio glazbom, a završni “sjaj“ je dodao aranžmanom Aleksandar Valenčić.

Spot je snimljen u centru Zagreba od strane snimateljice Marije Tadić, a za koordinaciju cijelog projekta zaslužna je izvršna producentica Ana Borić. Radnja spota zamišljena je kao cijelodnevni spoj mladog zaljubljenog para s ciljem da slikovito prikaže priču koja stoji iza pjesme. Sa mnom je u spotu glumila prekrasna i talentirana Teda Vergaš s kojom je bilo vrlo opušteno i zabavno snimati“ - otkriva nam Lubino.

Planovi u budućnosti su, nastaviti se truditi kako bi se profilirao kao pjevač i tekstopisac promoviranjem modernih trendova pop glazbe na hrvatskom jeziku.

Pjesmu „Djeca“ slušajte na streaming servisima:

https://bfan.link/djeca

 

 

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »