Novosti

NOVO U MENARTU! Makedonska pop zvijezda, Vlado Janevski, potpisala ugovor s Menartom i objavljuje prvi singl i spot na hrvatskom jeziku!

Objavljeno:

NOVO U MENARTU! Makedonska pop zvijezda, Vlado Janevski, potpisala ugovor s Menartom i objavljuje prvi singl i spot na hrvatskom jeziku!

Makedonska pop zvijezda Vlado Janevski već godinama nosi status jednog od najboljih interpretatora ljubavnih pjesama. Za svoj prvi singl s nadolazećeg albuma izabrao je vedru, ljubavnu pjesmu “Ljubi, ljubi” koja će zasigurno osvojiti srca brojne publike. Autor glazbe i teksta je sam Vlado, aranžman potpisuje Boris Đurđević, a za produkciju video spota zaslužan je Bane Popović (“Tomato Produkcija”).

Popularni makedonski pjevač, multiinstrumentalist i kantautor Vlado Janevski nedavno je potpisao ugovor s izdavačkom kućom “Menart”, a na nadolazećem albumu se nalaze brojne ljubavne pjesme iz njegovog repertoara koje Vlado svojim upečatljivim vokalom ovoga puta donosi na hrvatskom jeziku.

Vlado Janevski je već dugi niz godina na samom vrhu makedonske glazbene scene uz impozantan broj koncertnih turneja i uspješnica. Na brojnim međunarodnim festivalima nerijetko je osvajao glavne nagrade, a 1998. godine nastupio je na Eurosongu u Birminghamu kao prvi makedonski predstavnik ikada. Od samih početaka karijere Janevski piše svoje pjesme, a s vremenom mu je dodijeljen epitet jednog od najvećih romantičara i tekstopisaca u povijesti makedonske popularne glazbe.

Pjesmu „Ljubi, ljubi“ slušajte na streaming servisima:

https://bfan.link/ljubi-ljubi

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »