Novosti

Tara predstavlja ljetni remix pjesme „Ne vjeruj muškarcima“

Objavljeno:

Tara predstavlja ljetni remix pjesme „Ne vjeruj muškarcima“

Prije tri mjeseca, Tara, bivša pjevačica grupe Karma, vratila se na glazbenu scenu na velika vrata i pokazala da izgleda bolje nego ikad!

Ovih dana je za istu pjesmu snimila i ljetni remix u aranžmanu Bena Valleyja, a kako zvuči, poslušajte na ovom linku:

„Nakon izlaska prvog singla u solo karijeri, odlučila sam počastiti sebe i naravno publiku s ljetnim remixom! Naravno, dok se sladite u ljetnim notama ove pjesme, nova je skoro pa gotova. Uživajte, želim vam prekrasno ljeto“ - rekla je Tara koja je najavila veliku povratničku turneju na kojoj će, uz nove pjesme, izvoditi i velike hitove grupe Karma, ali u novim aranžmanima.

 Ben Valley  je svoju DJ karijeru započeo sa sedamnaest godina . Nakon prvog iskustva s gramofonom u 90-ima, zaronio je u svijet elektronske glazbe i shvatio da želi postati DJ. 2010. godine pokrenuo je novi projekt , " D.R.A.M.A. " u suradnji s Marijom Amarillom, a već nakon godinu dana ozbiljne produkcije uslijedili su brojni uspjesi i podržavanja od strane svjetskih DJ-a.

Poznat kao resident „Umaginationa“ i ATP „Dance Arene“ u Umagu, njegov rad je zapažen i u inozemstvu, a tijekom svoje karijere pult je dijelio sa svjetskim izvođačima pa je logično bilo da Tara za svoj remix odabere upravo njega.

Dok Tara vrijedno radi na novim pjesmama koje će uskoro i objaviti, remix pjesme „Ne vjeruj muškarcima“ slušajte i na Deezeru

https://www.deezer.com/hr/album/68058602

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »