Novosti

Novo u Menartu! MAREI je ime koje ćete sigurno upamtiti!

Objavljeno:

Novo u Menartu! MAREI je ime koje ćete sigurno upamtiti!

MAREI je djevojka koja već godinama pjeva i predstavlja se kao izvođačica, a singlom “Mjesec” se prvi put predstavlja i kao autorica pjesama koje izvodi.

Singl „Mjesec“ nastao je u suradnji s Danijelom Damjanovićem koji je zaslužan i za aranžman pjesme.

„Glazbom se bavim veliki dio svog života. Pjevala sam u jednom bendu tri godine i za to vrijeme učila sam o sebi, učila sam o glazbi i shvatila što zapravo želim postići kroz glazbu. Tada sam odlučila da se želim okušati i u autorskom stvaralaštvu. Počela sam pisati tekstove koji su mi prolazili kroz misli i nakon toga ih pokušavala uglazbiti. Sve sam to slala Danijelu koji je od toga napravio smislenu pjesmu.“ – rekla je Marei.

Prije ove suradnje, Marei je pod svojim imenom Marina Žužić predstavljena javnosti pjesmom “Ni noć za kraj” odnosno “Nije noć za kraj” autorskog tima Ines Prajo/Arjana Kunštek, koju je izvela na MIK-u 2015. godine.

Pjesmu „Mjesec“ slušaje i na Deezeru:

https://www.deezer.com/hr/album/96487862

 

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »