Novosti

EMINA ARAPOVIĆ - Novi singl “NEPOBJEDIVA“ zapalit će hrvatski eter i srca publike!

Objavljeno:

EMINA ARAPOVIĆ - Novi singl “NEPOBJEDIVA“ zapalit će hrvatski eter i srca publike!

Nakon tri uspješna singla (“Pravi frajer“, “Jaka žena“ i “Mogu dalje sama“) koja je ostvarila sa svojim timom i diskografskom kućom Menart, Emina je ovog puta željela publici pokloniti jednu bržu i “žešću“ pjesmu pod nazivom „Nepobjediva“!

 “Kao i obično, prvo se “ulovim“ za dobar tekst s kojim se mogu poistovjetiti jer želim da svaka pjesma odražava moju osobnost, borbu, padove i uspone te spoznaje i lekcije koje su me oblikovale u ženu kakva sam danas. Iz osobnog iskustva znam da je svakako teži put kroz život kada imaš veliko srce i jaku empatiju, ali najveća je snaga kad se zavoli svaki korak na tom putu. Na taj način si dozvoljavamo da izrastemo u osobu s kojom smo sami zadovoljni i time zadržavamo sve lijepo, nježno velikodušno, sretno i dječje u nama. Ljepota te teme je što se ljudi vrlo lako poistovjete s njom, iako je jako osobna. Tekst koji je napisala Štefania Soldan me “kupio“ na prvu. Finalno uzbuđenje sam osjetila kada je Aleksandar Valenčić napravio aranžman na temelju glazbe Marka Tomasovića. Ritam me podsjetio na pjesmu “We will rock you“, meni obožavane grupe Queen. Tada sam shvatila da će ovaj singl imati vibru rock himne, upravo onakve kakva mi je nedostajala u karijeri“ - iskreno nam prepričava Emina o poruci i stvaranju novog singla.

 Spot je snimljen u crno-bijelom art vizualu koji savršeno pristaje atmosferi pjesme, a snimala ga je i montirala Marija Tadić koja se maksimalno potrudila iskonski prikazati Eminin duh i osobnost, dok je Ana Borić izvršnom produkcijom zaokružila cijeli singl.

“U spotu se pojavljuje moj kolega i prijatelj Goran Šoštarić koji je inače odličan gitarist, a pored toga kipar i apstraktni umjetnik. Goran je zaslužan što nas je spojio sa predivnim ljudima Gradske galerije Zabok koji su nam ustupili svoj prostor galerije za snimanje spota te sam im neizmjerno zahvalna na predivnom gostoprimstvu i susretljivosti. S jako velikim žarom sam radila ovu pjesmu, ali najveće bogatstvo će mi biti kada isti taj žar dotakne i moju publiku“ - poručuje nam Emina.

 

Pjesmu „Nepobjediva“ slušajte na streaming servisima:

https://bfan.link/nepobjediva

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »