Novosti

Voland Le Mat u nesvakidašnjem sastavu dolazi na Glazbeni lonac!

Objavljeno:

Predstavnik nove generacije kantautora-pjesnika okupio je bend i dolazi na Glazbeni lonac s pjesmama koje su proizašle iz duže kreativne faze! Voland Le Mat nastupit će u Kavezu (dvorište Vintage Industrial Bara, Savska 160) u subotu, 20. svibnja, a ulaz je slobodan.

Sa svojim "Faustopojkama" pojavio se tiho i nenametljivo još 2009. godine i momentalno osvojio duše koje su ovom pravom malom glazbenom remek djelu dale priliku. "Uvijek nakon toplih kiša", "Svijet tišine", "Đavo je kriv" i ostale s albuma uspjele su držati njegovu publiku na okupu punih sedam godina koliko je trajala tišina.

Đavo i luda, odnosno Voland Le Mat, ipak su se odlučili i dalje šarati note i proganjati stihovima pa je Momir Oljača s pratećim bendom na mala vrata ušao natrag na scenu prošle godine nastupom u sklopu MIMO-a, a zatim napunio i malu Tvornicu.

Foto by Marko Šolić

Od tada nam je prikazao svoje nove uratke "Nije fer", "Les Champs Utrinees", ali i najavio još novih pjesama koje su došle kao rezultat iznimno kreativnog razdoblja. Neke od njih čut ćemo u subotu, 20. svibnja u sklopu Glazbenog lonca u Kavezu, a Voland Le Mat dolazi nam u punom bendovskom sastavu kojeg čine Momir Oljača (vokal, gitara), Ante Prgin Surka (bubanj), Velimir Grujić (električna gitara), Antonino Šimić (bas) i Tomislav Gavranović (klavijature, elektronika).

Voland Le Mat priprema nesvakidašnje intimni nastup, a posjetitelji Glazbenog lonca slušat će bend s pozicije kakvu rijetko imaju prilike doživjeti. Ulaz u Kavez je slobodan i svi su dobrodošli, a dobrodošle su i donacije u lončić iz kojeg sav prikupljen iznos ide isključivo izvođačima kao potpora njihovom radu.

Više o eventu saznajte na sljedećem linku:

Glazbeni lonac #13 – Voland Le Mat

Volanda Le Mata pratite i na sljedećim digitalnim servisima:

Facebook

Bandcamp

Soundcloud

Youtube

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »