Novosti

Zagrebački reper s američkom adresom - LUDI, predstavlja novi singl "Dva revolvera"!

Objavljeno:

Zagrebački reper s američkom adresom - LUDI, predstavlja novi singl "Dva revolvera"!

Nakon uspješnih singlova "Emigrant", "Hladan Svijet", "Nije Bitno" i "Hijene" koji su ostvarili preko nekoliko stotina tisuća pregleda na You tubeu, Steve Mešić LUDI koji živi i djeluje u New Yorku, objavljuje novi singl "DVA REVOLVERA". Za produkciju i aranžman singla pobrinuo se Kickass, mladi producent iz Zagreba na čijem će se producentskom albumu "Zbirka Zadataka" u izdanju Menarta naći i ovaj singl. Za mix i mastering pjesme zaslužan je Vedran Radočaj za kojeg LUDI ima samo riječi hvale.

 Video spot je snimljen u New Yorku, točnije u Astoriji, Queens. Prema riječima Ludog, priča je jednostavna:

"Preko slušalica slušam vijesti i to iz usta Daniela Berdaisa, legendarnog radijskog voditelja na čelu Radio Tvornice koji je bio pun pogodak za ovakav tip pjesme. Metaforički u spotu vodim borbu između dobra i zla. Kao što i sami stihovi kažu: ‘Imam dva revolvera, jedan prazan, drugi pun", dobro ili loše, tražim pravi put’.

Ludi tako opisuje stanje u društvu, progovara o zamršenim ljudskim odnosima  te o nekim novim vremenima gdje je nažalost trend ići krivim putem.

 U samom spotu pojavljuju se Josip Bogović u ulozi zla i tamne strane te Grigor Radavić, trinaestogodišnji dječak koji predstavlja dobro i svjetlost. Zanimljivo je spomenuti da je Grigor ujedno i sin Ivana Radavića koji je odgovoran za video produkciju spota. Montažu je odradio dugogodišnji prijatelj i suradnik Ludog - Danijel Kovačević (Studio 25).

O samom singlu Ludi izjavljuje:

"Svijet je u kaosu. Vode se ratovi. Brat ide na brata, a prijateljstva pucaju čim su u pitanju novac i moć. Iskrivila se slika dobra i zla. Danas je nažalost trend ići krivim putem! Ovo su najgora vremena za neke nove klince i njihove roditelje. Iskreno im se divim! Širite pozitivu, pomozite nekom ako ste u mogućnosti i čuvajte prave prijatelje. Malo ih je!"

Ludi nastavlja raditi na novom albumu uz prijatelja i producenta Darka Juranovića D'Knocka na čelu izdavačke kuće D'Knock Production pod čijem okriljem i djeluje.

Pjesmu “Dva revolver” slušajte i na streaming servisima:

https://bfan.link/dva-revolvera

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »