Novosti

Goran Bošković (Fluentes): „Tišina u meni“ napisana je za moga brata i ujedno je to posljednji singl s nadolazećeg albuma „Putnici“!

Objavljeno:

Goran Bošković (Fluentes): „Tišina u meni“ napisana je za moga brata i ujedno je to posljednji singl s nadolazećeg albuma „Putnici“!

„Tišina u meni je novi i posljednji singl s nadolazećeg albuma „Putnici“. Ova pjesma posebno mi je draga jer je to suradnja s Dorom Vestić i Nerom Mamić s kojima smo se sprijateljili na našem Valentinovskom koncertu u Đakovu. Kroz tu suradnju, izvukao sam jednu staru pjesmu koja je nastala još 2016. godine i koja zapravo nikada nije ni trebala biti dijelom albuma „Putnici“, pjesmu koja je napisana za moga brata i meni vrlo osobna. Prvenstveno je ta pjesma bila zamišljena kao duet u razno raznim varijantama, no evo u konačnici je pjevaju čak tri osobe.“ – rekao nam Goran Bošković, frontmen grupe Fluentes.

Spot za pjesmu „Putnici“ radio je Josip Grizbaher čiji su kadrovi su snimljeni u Osijeku i okolici.

 „Nadolazeći album „Putnici“, svoj je put započeo još 2016. godine s pjesmom „Kraj“ i prvotno je trebao biti objavljen 2020. godine, no pandemija koronavirusa i još neke sitnice koje su se neplanirano dogodile su nas u tome spriječile, tako da album izlazi do kraja ove godine i iznimno sam sretan što ćemo ga zaokružiti upravo s pjesmom „Tišina u meni“- rekao je Goran.

Dok čekamo izlazak albuma, pjesmu „Tišina u meni“ slušajte na streaming servisima:

https://bfan.link/tisina-u-meni

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »