Novosti

MARKO M – novi singl „Od tebe tražio sam ljubav”! Duboka i iskrena emocija koja donosi osvježenje na glazbenu scenu!

Objavljeno:

MARKO M – novi singl „Od tebe tražio sam ljubav”!  Duboka i iskrena emocija koja donosi osvježenje na glazbenu scenu!

Mladi kantautor  Marko M u suradnji s autorsko-producentskim timom Hit Factory objavio je svoj prvi samostalni singl „Od tebe tražio sam ljubav”. Radi se o pjesmi ljubavne tematike kojom Marko M donosi osvježenje na glazbenu scenu i obogaćuje ju emotivnom i iskrenom izvedbom koja dira srca slušatelja. Ovaj talentirani glazbenik budi nadu da će na glazbenoj sceni zapuhati neki novi vjetrovi i domaćoj glazbi pomoći da zaplovi do brojne nove publike. Marko M obećava donijeti novu i autentičnu dimenziju pop glazbi koja je s njim dobila jak adut i nadu u bolje sutra.

Pjesma "Od tebe tražio sam ljubav” istražuje nepresušnu temu ljubavi, gubitka i nade. Markova osebujna vokalna izvedba nosi duboku emociju koja će dotaknuti svakog slušatelja. Ovo je pjesma s kojom će se mnogi poistovjetiti i koja će zasigurno pronaći svoje mjesto u srcima svih onih koji su iskusili neuzvraćenu ili nesretnu ljubav., Glazbu i tekst uz Marka M potpisuju Ivan i Miroslav Zečić (Hit Factory), dok je za odličan aranžman i glazbenu produkciju zaslužan Ivan Zečić.

Predano radeći na sebi i usavršavajući svoj vokalni izričaj, Marko M  je prethodnih godina polako gradio glazbenu karijeru u grupi Divlji dječak, ocijenivši da ga je stvaranje u sklopu grupe na neki način ograničavalo, Marko se odlučio na značajan iskorak: okušati se kao solo izvođač i objaviti svoj prvi samostalni singl koji je ujedno najava njegovog prvog samostalnog albuma. Već nakon prvog kontakta i početka rada na pjesmi, Marko M je uvidio sve prednosti nove suradnje i prihvatio producentove sugestije i smjernice. Rezultat toga je ova prekrasna ljubavna pjesma koja odražava duboke emocije i iskrenu strast koju Marko M unosi u svaku notu. Nova suradnja, Markov talent i strast prema glazbi, recept su za uspjeh koji svijetu glazbe obećava nešto sasvim novo i posebno.

Pjesma "Od tebe tražio sam ljubav" zasigurno je samo početak jednog zanimljivog glazbenog putovanja i Markove izvanredne samostalne glazbene karijere.

"Ova pjesma je produkt dugotrajnog predanog rada, kvalitetne suradnje s producentom i nadasve iskrene emocije. Nadam se da će ju slušatelji osjetiti, kao i strast koju smo uložili u njeno stvaranje. U ovu pjesmu polažemo velike nade i nadamo se da će biti dobro prihvaćena od strane publike i slušatelja na radio postajama te tako postaviti solidne temelje za nove pjesme koje zajedno nastavljamo stvarati. Suradnja s producentskim timom Hit Factory pokazala se kao pun pogodak i s njom sam izuzetno sretan i zadovoljan. Njihov nevjerojatan doprinos igra ključnu ulogu u tome kako moja glazba zvuči danas. Bez njih i njihovog stručnog pristupa, ne bismo uspjeli postići ovu razinu izvrsnosti. Prema prvim reakcijama svih koji su ju čuli, možemo se nadati da će "Od tebe tražio sam ljubav" snažno zaploviti radijskim eterom i doći do srca brojnih slušatelja. Prihvaćanje pjesme od strane publike i slušatelja na radio postajama, za mene je najveća moguća nagrada, ogromno zadovoljstvo i poticaj za daljnji rad." - rekao nam je nasmijani Marko M.

Svi ljubitelji dobre glazbe i dubokih emocija mogu ju poslušati na svim popularnim glazbenim platformama: https://bfan.link/od-tebe-trazio-sam-ljubav

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »