Novosti

Kickass predstavlja treći singl koji će se naći na albumu „Zbirka zadataka“. Pogledajte spot za pjesmu „Strah“, repera Bigi91!

Objavljeno:

Kickass predstavlja treći singl koji će se naći na albumu „Zbirka zadataka“. Pogledajte spot za pjesmu „Strah“, repera Bigi91!

Nakon prijašnja dva singla - "Alexa" od Nereda te "Battle mode" od Dantea, u sklopu projekta "Kickass - Zbirka zadataka", stiže nam i treći singl pod imenom "Strah" od repera Bigi91.

„Do suradnje sa Kickass-om je došlo dosta prirodno. On radi super beatove, a ja super repam. Šalu na stranu. Pozvao me Kickass na album pod nazivom "Zbirka zadataka" na kojem se nalaze najveća imena domaćeg rap-a, a i šire i time izazvao moje oduševljenje. Pjesma pod nazivom "Strah" s kojom gostujem na albumu je već bila pripremljena na pola, samo se čekao jedan moćan instrumental koji će ispratiti priču. Kickass je to ponudio i suradnja je bila neizbježna. Pjesma govori o ljudskim strahovima koji nam ne dozvoljavaju da živimo i da napredujemo. Strah je najveći čovjekov neprijatelj i kao takav mora nestati ukoliko želimo napredovati kao pojedinac, a na kraju i kao zajednica. Naravno, kad smo snimili i smiksali pjesmu vidjeli smo da ne može proći bez odličnog spota za koji je zaslužan Velimir Crljić, poznatiji kao "dr. Oga" s kojim već dulje vrijeme surađujem. Poslušajte pjesmu, pogledajte spot i nađite hrabrost za pobijediti strah.“ – izjavio je Stjepan Biro, aka Bigi91, 91 Crew.

„Bigija poznajem već neki period. Član 91Crew-a nekada poznatiji kao "MC Bigmistake", odličan je reper koji već duže vrijeme ništa nije izbacivao. Mislim da je ovo prava prilika za 'comeback' te smatram da ovakva pjesma zaslužuje imati spot.“- izjavio je Kickass.

„Zbirka zadataka“ je hip-hop producentski album na kojem je Kickass ugostio više od 30 izvođača na svoje instrumentale.

"Ovdje za svakog ima ponešto, osobito za ljude koji prate hip-hop kulturu. Na albumu će se naći imena kao što su: Nered & Stoka, Ropez, Alejuandro...a, svatko kao pojedinac može pronaći ono što mu odgovara jer album nije od jednog izvođača da ima tu 'istu notu'. Ovdje je svaka pjesma drugačija od prošle i ne znaš što te čeka, jer svaki MC koji je na albumu ima nešto svoje što vam jedino on može pružiti. Sve pjesme su završno mixane i masterirane u 136 Records Studiju kod inženjera Sirka bez kojeg ovaj album nebi mogao biti realiziran." – rekao nam je Kickass.

Pjesmu „Strah“ slušajte i na streaming servisima:

https://bfan.link/strah-2

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »