Novosti

Novi glazbeni projekt za svjetsko tržište iza kojeg stoji Mr.Darwin Chill!

Objavljeno:

Menart vam predstavlja prvi službeni singl u sklopu novog glazbenog projekta iza kojeg pod nazivom „Mr.Darwin Chill“ stoji renomirani autor  i producent Dare Kaurič .

Kaurič je velika slovenska zvijezda i autor mnogih hitova mnogobrojnih izvođača različitih žanrova te je ujedno član jedne od najuspješnijih slovenskih pop grupa – Kingston.

Autorski se Dare prvi put pojavio početkom 80-ih kao pokretačka snaga legendarne punk grupe Kuzle, a inspiraciju je crpio iz legendarnih bendova poput Ramonesa, The Clasha, a kasnije i preko novih grupa kao što su Depeche Mode i slični.

Svestrani Dare ujedno je i prvi slovenski autor nezaboravnih hitova s reggae prizvukom, koji su i danas, 20 godina od objave, obavezni na svakoj zabavi i imaju zavidnu radijsku rotaciju.

S početkom nove godine, Kaurič pod imenom „Mr.Darwin Chill“ predstavlja novi glazbeni projekt, sasvim drugačiji od njegova dosadašnjeg rada u sklopu kojeg će objaviti album „Night Flight (to Buenos Aires)“.

Najavni singl novog studijskog albuma je pjesma  „Pray“ na kojoj gostuje vrhunska jazz, soul i blues glazbenica Maja Predatorija.

Autor i koautor glazbe i teksta svih pjesama na albumu je Dare, a producent albuma je Iztok Turk čije se ime veže uz mnogobrojne brojne vrhunske glazbene grupe poput Videosex te Laibach.

Za ovaj glazbeni projekt, Kaurič je oko sebe okupio profesionalce i velike glazbenike koje veže ista ljubav prema muzici.

„Širok raspon glazbenih žanrova za mene je uvijek bio beskrajno polje inspiracije za nove glazbene priče koje toliko strastveno svakodnevno otkrivam i stvaram“! – izjavio je Dare.

Pjesmu „Pray“ možete slušati i na Deezeru.

https://www.deezer.com/en/album/85424482

Dare Kauriča možete pratiti na njegovom službenom Facebook profilu.

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »