Novosti

Zagrebački reper Pendrek, u suradnji s bendom Ritam MAFIA, predstavlja pjesmu „Šigurno“!

Objavljeno:

Zagrebački reper Pendrek, u suradnji s bendom Ritam MAFIA, predstavlja pjesmu „Šigurno“!

Zagrebački reper Pendrek, u suradnji s bendom Ritam MAFIA, predstavlja pjesmu „Šigurno“. "Šigurno je motivacijska mantra za donošenje ispravnih životnih odluka i posvećena je osjećaju sigurnosti. Po uzoru na funk , soul i disco glazbu 70 -ih, Pendrek donosi feel good pjesmu kako bi razbio osjećaje nesigurnosti i pomoću soničnih valova prenio sigurnost slušateljima.

„Kod spota za pjesmu Šigurno bilo je ključno hoćemo li mu pristupiti prepričavajući samu temu i sadržaj pjesme, u potpunosti ignorirati sam sadržaj / tekst ili osloniti se na atmosferu i ugođaj koji ona stvara.“ – rekao je Pendrek.

„U razgovorima s Pendrekom, svojim direktorom fotografije Tinom Ostrošićem i producentom Lucianom Mirditom stalno smo se vraćali na estetiku američkih niskobudžetnih žanrovskih filmova i televizijskih serija iz 70ih godina. Igrajući se s filmskim „tropama“ tog perioda, osmislili smo kolaž od nekoliko situacija koji bi nam stvorili koliko – toliko koherentnu cjelinu koja nam je kasnije poslužila kao sinopsis/storyboard za spot. Na snimanju smo, na vlastito zadovoljstvo, osjetili da ironijski odmak stvoren glumom, kostimima i apsurdnošću samih situacija itekako odgovara ovoj vrsti pjesme.“ – rekao je redatelj spota, Andrija Tomić.

Pjesmu „Šigurno“ slušajte na streaming servisima:

https://bfan.link/pendrek-sigurno

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »