Novosti

Edo Maajka slavi u Vintage Industrialu!

Objavljeno:

Edo Maajka slavi u Vintage Industrialu!

U srijedu 18.5. Edo Maajka će s gostima promovirati dva prvoklasna izdanja - album "Slušaj mater" koji slavi 20 godina postojanja i album "Moćno", sjajno novo studijsko izdanje. Bit će to zajedničko druženje fanova, prijatelja, suradnika i novinara na koje su svi dobrodošli.   

Prepolovite radni tjedan i u srijedu od 18 sati navratite u Vintage, zabavite se i uživajte u dobroj glazbi u dobrom društvu!

 Dvadesetu obljetnicu kultnog albuma "Slušaj mater" (Manart) Edo je obilježio i nedavno održanim koncertima u Zagrebu, Splitu i Rijeci, a u srijedu će, live izvedbama odabranih pjesmama premijerno predstaviti odlično dočekan, novi album na beatove - "Moćno" (Dallas Records). Idealne beatove za Edu je odabrao prijatelj i dugogodišnji suradnik Matko Šašek Koolade i dao mu savršenu podlogu za novu audio knjigu sastavljenu od 11 poglavlja.

Zvučni povratak na masivne beatove, gostovanje respektabilnih domaćih i regionalnih glazbenika, i publika i kritika dočekale su s riječima hvale:

"Uz sjajne beatove Kooladea, kao da su se u naslovnoj pjesmi albuma našle sve frustracije, ali i sve dijagnoze svijeta i vremena u kojem živimo iskazane, kao i uvijek do sada, sjajnim rimama i istinama pljunutim ravno u oči." - Zlatko Gall / mixer.hr

"Četiri godine od posljednjega, kritički vrlo prihvaćenog albuma Put u Plus, Edo je odlučio vratiti se korijenima u vidu kreiranja glazbe na bitove umjesto rada s bendom. U beskrajnoj produkcijskoj genijalnosti Kooladea našao je način kako adekvatno izvršiti dijagnozu svijeta u kojem živimo te vokalizirati sve teme koje ga u ovo moderno doba zabrinjavaju." - Irvin Štral / glazba.hr

"Možda s manje vica i za........e, s manje drčnosti, razigranosti i zaraznog šarma mladalačke naivnosti u oslikavanju društvenih tema i signifikantnih sudbina, Edo Maajka i danas jednako precizno detektira društvene teme koje tagiraju sve koji u ovom i ovakvom svijetu traže svoje mjesto pod suncem, ali je pritom oporiji, s očitim iskustvom vlastite "životne škole"." - Hrvoje Prnjak / slobodnadalmacija.hr

Oba izdanja će se moći kupiti na licu mjesta, a dobra je to prilika i za ponijeti kući potpisane primjerke. Ubacite event u kalendar i vidimo se 18.05. Savskoj 160!

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »