Novosti

Colonia svojim fanovima predstavila novi album Feniks

Objavljeno:

Stotine fanova s nestrpljenjem su dočekali druženje s Colonijom u Tisak media centru. Indira i Boris,  promociju novog albuma Feniks, u izdanju diskografske kuće Menart, posvetili su upravo njima!

Sjajna, opuštena atmosfera nije izostala zahvaljujući uvijek dobro raspoloženoj Coloniji. Indira i Boris komentirali su nove pjesme s posjetiteljima, slikali se i potpisivali albume.

„Mi smo danas ovdje, nakon devetnaest godina karijere, s dvanaestim albumom u rukama, zahvaljujući našoj ljubavi prema glazbi i naravno, podršci naše vjerne publike. Bez njih ništa ne bi imalo smisla!“- izjavila je uvijek nasmijana Indira koja je i zapjevala na promociji sa Sinovima ravnice njihov duet. Riječ je o pjesmi „Ljubavnici“  koja se također nalazi na albumu Feniks.

„ Kao autoru, najvažnija mi je reakcija publike! Kada snimimo album, ja više nemam objektivnu sliku o tome što smo napravili. I onda tu veliku ulogu imaju naši fanovi, koji svojim reakcijama pokažu jesmo li uspjeli opravdati njihova očekivanja. Ova gužva danas, daje mi naslutiti da im se Feniks sviđa!“- zadovoljno je komentirao Boris, autor svih Colonijinih pjesama.

Branko Komljenović, direktor diskografske kuće Menart zaključio je da je Colonia novim albumom ponovo potvrdila svoj status najboljeg pop benda na našoj sceni.

Cijeli album možete poslušati i na Deezeru na sljedećem linku: http://www.deezer.com/album/10743612

Colonia će cijelo ljeto promovirati  novi album Feniks brojnim koncertima, a gdje su već sljedeći tjedan, saznajte na njihovoj službenoj facebook stranici.

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »