Novosti

Leiner & Hrnjak band predstavlja pjesmu „Fuj koliko je volim“

Objavljeno:

Leiner & Hrnjak bend, odnosno Mišo Hrnjak, Boris Leiner, Domagoj Vorberger i Miljan Bakić,  predstavljaju novi, dugoočekivani singl „Fuj koliko je volim“!  

Iskusni članovi banda imaju iza  sebe godine iskustva i glazbene karijere: Mišo Hrnjak, basist legendarne Azre, već generacije glazbenika prepoznaju po melodioznom stilu sviranja; Boris Leiner, jedan od najboljih bubnjara koji je osim u Azri svirao u Haustoru i Vješticama; za Domagoja Vorbergera kažu da je pravo autorsko osvježenje u L&H bendu, a mnogima je već otprije poznat kao frontmen zagrebačke grupe Corto, te Miljan Bakić, gitarist Vještica. Nedavno su održali koncert na predstavljanju autobiografije Miše Hrnjaka „Srce od zlata (priče, ali ne baš za djecu). Na koncertu su predstavili nekoliko autorskih pjesma objavljenih na albumu prvijencu Leiner & Hrnjak banda „Viša sila“ (2010), ali su odsvirali i hitove Azre, Vještica…

Za „Fuj koliko je volim“  kažu da je tekstualno malo drugačija ljubavna pjesma od onih na koje smo navikli što se da zaključiti iz samog naslova i na jedan duhovit i pomalo sarkastičan način govori o problemima jednog zaljubljenog lika.

 Kako pjesma zvuči poslušajte na sljedećem linku:

Autor teksta i glazbe „Fuj koliko je volim“ je Domagoj Vorberger, a aranžmane potpisuju Miljan Bakić, Boris Leiner te Mišo Hrnjak odnosno L&H bend. Pjesma je snimana u studiju Ante Prgina-Surke s kojim bend već dulje vrijeme odlično surađuje.

Spot za ovu pjesmu snimat će se na jesen i bit će svojevrsna najava daljnjeg kontinuiranog koncertnog i autorskog rada benda.

U pripremi su i jesenski koncerti Leiner & Hrnjak banda  kada planiraju obići cijelu regiju!

Sve novosti oko Leiner & Hrnjak benda pratite na njihovoj facebook stranici.

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »