Novosti

Lucas - finalist Karlovačkog RockOff 2015.godine predstavlja pjesmu Zaljubljen

Objavljeno:

Lucas - finalist Karlovačkog RockOff 2015.godine predstavlja pjesmu Zaljubljen

Gotovo 200 prijava pristiglo je na adresu inovativne glazbene platforme Karlovačko RockOff, utemeljitelja Hrvatskog društva skladatelja, koja već drugu godinu zaredom kreće u potragu za talentiranim mladim umjetnicima i novim imenima koja će uzdrmati domaću glazbenu scenu.

Među njima, našao se i Lukša Đuraš - Lucas, koji je pop-rock skladbom ljubavne tematike „Zaljubljen“, zajedno sa svojim bendom osvojio publiku te su ga svojim glasovima nagradili i poslali u samo finale.

Tako će Lucas u petak 02.10. odmjeriti snage s još nekoliko bendova, a tjedan nakon toga, 09.10. nastupit će u samom finalu sa svim finalistima kada će se saznati i pobjednik Karlovačko RockOff 2015.godine. 

Predstavit će se s nekoliko pjesama, a između ostalih i s pjesmom „Zaljubljen“ za koju je glazbu i tekst napisao sam Lucas, a u aranžmanu mu se pridružio Danijel Drakulić.

Za pjesmu je paralelno snimljen i spot kojeg možete pogledati na sljedećem linku

Ova pjesma, pronaći će svoje mjesto na albumu prvijencu koji je u pripremi i nasloniti se na ljubavnu tematiku, te kao takav, zaokružiti ljubavnu priču koju nam priča Lucas.

Lucas je rođen i odrastao u Dubrovniku, gdje završava glazbenu školu za klavir i udaraljke. Od djetinjstva postaje veliki pobornik glazbe te se pridružuje glazbenim sastavima kao profesionalni klavijaturista i pjevač. Svoje dugogodišnje glazbeno djelovanje usmjerava, kako na domaćem, tako i na stranom tržištu.

U samim počecima svoje glazbene karijere, Lucas je ostvario niz značajnih nastupa na festivalima, a pjesme "U tebe vjerujem" i "Priznaj mi", donijele su mu i prve nagrade kao priznanje za veliki trud, te odličan izvođački i skladateljski rad.  Pjesmom "Nikada više"  koja odlično prolazi kod publike ispunjava još jednu glazbenu stranicu. Uslijedile su pjesme "Nakon ljubavi", i " Sve što osjećam" s kojom se Lucas predstavio na Šibenskom festivalu 2013 godine.

 

Surađivao je s mnogim stranim glazbenicima, te tako stekao bogato glazbeno iskustvo i zrelost. Nakon dugogodišnjeg rada u studiju, s pjesmom „Zaljubljen“ želi započeti jednu, potpuno novu, predivnu glazbenu priču.

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »