Novosti

Vlaho - Hrvatski projekt za svjetsko tržište

Objavljeno:

Mladi i vrlo svestrani Vlaho konačno se vraća svojoj prvoj ljubavi - glazbi. Od formalnog glazbenog obrazovanja i natjecanja u klasičnoj glazbi do kantautorskog rada i profiliranja vlastitog zvučnog identiteta, glazbena karijera je bila i ostala njegova najintenzivnija i najdugovječnija strast. Nakon upoznavanja i rada s pravom producentskom ekipom, sazreo je trenutak da sve to izađe na vidjelo. Vlaho se glazbom bavi dugi niz godina, svira nekoliko instrumenata i sklada, a najdraža mu je gitara.

U polufinalu X Factora premijerno je predstavio pjesmu „Bla Bla“, oduševio publiku i pokazao da itekako ima potencijala za svjetsko glazbeno tržište – za koje već gotovo ima spreman album.

 Za vrlo zanimljivu i produkcijski izuzetno kvalitetno "spakiranu" kantautorsku pjesmu „Bla Bla“ snimljen je i video spot kojeg možete pogledati na sljedećem linku

Režiju spota potpisuje poznati srpski glumac Miloš Biković. Uz Vlahu se u spotu pojavljuje i Anđela Jovanović, a sniman je na više lokacija u Beogradu.

Note i stihovi su, kako često kaže, njegova strast i ljubav i bio bi najsretniji kada bi uspio izgraditi svoju glazbenu karijeru. Na pozornici X Factora izazvao je brojne pozitivne reakcije iz cijele regije i pokazao da je svoj glazbeni put započeo na najbolji mogući način.

 „Rad s Mirom Vidovićem i producentskom ekipom iz Morris Studija započeo je prije više od godinu dana, te je većina materijala za prvi album već spremna. Nakon ovog slijedit će i drugi singlovi te gostovanja i promocije u inozemstvu već od ove jeseni.“ – rekao je Vlaho pa nastavio

 „U ovom konkretnom slučaju, nastup na X-Factoru dogodio se slučajno tako da su producentu spota za pjesmu „Bla Bla“ televizijski urednici u Srbiji predložili moje gostovanje

u tom regionalnom show-u.“

Uz Vlahu, koautori i producenti pjesme su Filip VidovićNeven Marinac i Gordan Dragić.

Pjesmu „Bla Bla“ možete slušati i na Deezeru.

Sve novosti oko Vlahe možete pratiti na njegovoj Facebook stranici.

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »