Novosti

RASPRODANI Urban&4 na MEDVEDGRADU i Akustike na kuli!

Objavljeno:

RASPRODANI Urban&4 na MEDVEDGRADU i Akustike na kuli!

Da je glazba na Medvedgradu uistinu poseban doživljaj pokazuje još jedan rasprodan koncert: više nema ulaznica za koncert grupe Urban&4! Koncert će se održati 15. srpnja u sklopu ovogodišnjih Medvedgradskih glazbenih večeri. Rasprodane su i sve ulaznice „Akustika na vrhu kule“ koje uključuju intimne nastupe Voland Le Mata, Side Projecta i FOR-a, a još uvijek stignete do ulaznica za izuzetne hrvatske kantautorice, Luce & Saru Renar čiji će se nastupi održati 14. srpnja jedan za drugim te za koncert grupe Elemental, 16. srpnja! Ulaznice možete kupiti online na www.ulaznice.hr i na svim prodajnim mjestima istog sustava (Glazbena knjižara Rockmark, TISAKmedia, Aquarius Records, Croatia Records, Algoritam Profil Mozaik…).

Prva večer akusticiranja i medvedgradskog glazbenog programa započet će uz zagrebački Side Project. Za svoje akusticiranje pred 30-ak ljudi na vrhu medvedgradske Kule pripremaju akustični set sastavljen od već objavljenog, kao i nešto novijeg autorskog materijala. Nakon njih program se nastavlja na glavnoj pozornici uz Saru Renar i Luce.

Drugu večer Medvedgradskih glazbenih večeri, svirkom na vrhu Kule otvorit će Voland Le Mat. Ovom prilikom, na vrhu Kule će nastupiti u tročlanom, akustičnom obliku te u intimnom okruženju predstaviti note i tonove sa svog prvijenca, kao i ponešto novijeg materijala. Nakon njihova nastupa, program se nastavlja podno Kule, gdje na glavnoj koncertnoj pozornici nastupaju Urban&4.

Treća večer započet će nastupom grupe FOR. Akustični-rock bend u svibnju 2015. godine predstavio je svoj prvijenac "The Sun Will Shine" koji će ovom prilikom, na vrhu medvedgradske kule, predstaviti u akustičnom izdanju. Nakon nastupa skupine FOR, svirka će se nastaviti na glavnoj pozornici uz Elemental.

Elemental je posljednju godinu obilježio mnogim promjenama. Pratila ih je neka posebna energija i čega god su se primili, pretvarali su u uspjeh. Povodom 18. godine postojanja benda izdali su dvostruki album 'Tijelo' s čak 18 pjesama i rasprodali koncert u Domu spotova. Tri singla puštena s albuma, pjesme „Goli i bosi“ koja je nagrađena Porinom za Pjesmu godine, „Sve je moje tuđe“ i posljednja „Tijelo pamti“ oduševili su i publiku i radijske urednike.

Kako su najavili nakon nastupa na Zagreb Callingu; na Medvedgradu će odbaciti svoje gradske kože i ušuljati se u mistične, šumske energije. Manje urbano, više šumski - Elemental se vraća elementima prirode. Crna medvedgradska kraljica bit će u fan pitu, dođite i napravite elementalni mashup!“ – izjavila je Remi.

Već spomenuta „Akustika na vrhu kule” nastala je u suradnji s glazbenim portalom Muzika.hr.

PRIJEVOZ I ALTERNATIVNI PROSTOR U SLUČAJU KIŠE:

U slučaju kiše program se ne otkazuje, već se seli u veliki koncertni prostor Pivane, Ilica 222.

Za sve posjetitelje osiguran je besplatan prijevoz minibusom od Šestinske crkve do Medvedgrada i natrag.

Polasci minibusa kod Šestinske crkve ići će prema sljedećem rasporedu:

18:30, 19:00, 19:30, 20:00, 20:30 i 20:45.

Nakon iskrcaja iz autobusa do Medvedgrada ima još 10-ak minuta hoda, a povratak je organiziran po završetku koncerta.

Organizatori ljubazno mole za strpljenje zbog zahtjevnosti sljemenskih cesta i lokacije.

Ulaz publike u prostor Medvedgrada od 19:00 sati!

***

Program 2016. je sufinanciran sredstvima Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport, Turističke zajednice grada Zagreba te je uvršten u program Zagrebačkog kulturnog ljeta – ZgKul.

 

 

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »