Novosti

Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić - za kraj koncertne sezone na Lokrumu!

Objavljeno:

Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić - za kraj koncertne sezone na Lokrumu!

U srijedu, 24. kolovoza, Lokrum će ugostiti gitarističke virtuoze – Vlatka Stefanovskog i Miroslava Tadića koji će tom prilikom zatvoriti ljetni glazbeni program „Glazba počinje na Lokrumu“ u sklopu benediktinskog samostana.

Ove godine, dvojica vrhunskih glazbenika obilježavaju 20 godina uspješne suradnje o čemu svjedoče njihovi brojni zajednički koncerti širom svijeta. U nizu koncerata koje posvećuju značajnoj godišnjici, vrlo bogato koncertno ljeto vodilo ih je od Slovenije do Makedonije, a geniji na gitarama iza sebe imaju nekoliko zajedničkih diskografskih izdanja kao što su "Krushevo", "Treta majka", "Live in Belgrade" i "Live in Zagreb".

Ovim putem Vas obavještavamo da se koncert Tamare Obrovac, koji se trebao održati sutra u subotu 20.kolovoza, ipak neće održati u planiranom terminu stoga niti ulaznice nisu puštene u prodaju.

Ne propustite čuti dvojicu glazbenih virtuoza u srijedu 24.kolovoza u predivnom ambijentu rezervata Lokrum, a ulaznice možete kupiti već danas po cijeni od 160 kuna na prodajnim mjestima Rezervata Lokrum (u uredu Rezervata te na Peskariji ispred brodova).

Molimo Vas da svoje zahtjeve za akreditacijama pošaljete na lokrum@lokrum.hr.

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »