Novosti

Stefanovski i Tadić oduševili rasprodanim koncertom na Lokrumu!

Objavljeno:

Stefanovski i Tadić oduševili rasprodanim koncertom na Lokrumu!

Sinoćnjim rasprodanim koncertom gitarističkih virtuoza – Vlatka Stefanovskog i Miroslava Tadića završio je ljetni glazbeni program „Glazba počinje na Lokrumu“. Bura je pokušala neuspješno pomrsiti račune, a oduševljena publika uživala je do samog kraja. Uživajući u čarobnim zvucima gitare i pokoji zec zainteresirano je pretrčao binom i time sve prisutne podsjetio ako su na moment zaboravili gdje su...da su u rezervatu prirode.

Nastup su otvorili svima poznatom ''Makedonsko devojče'', a tijekom koncerta uslijedile su “Kalajdžisko oro”, “Eleno, kerko, Eleno”, “Dafino, vino crveno”, “Oj Ovčarče“ „Gajdarsko oro“ i mnoge druge u kojima je publika uživala.

Ovo je bio prvi susret gitaristički genija na Lokrumu nakon nekoliko godina izbivanja s dubrovačke scene. U nizu koncerata koje su ove godine posvetili 20-oj godišnjici suradnje, bogato koncertno ljeto vodilo ih je od Slovenije do Makedonije.

U sklopu programa „Glazba počinje na Lokrumu“ tijekom mjeseca kolovoza na jednom od najljepših hrvatskih otoka, osim Stefanovskog i Tadića, nastupili su Rundek Cargo Trio i Vanna.

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »