Novosti

TAMARA OBROVAC u novom singlu i spotu donosi tango na istarski!

Objavljeno:

TAMARA OBROVAC u novom singlu i spotu donosi tango na istarski!

Sam singl “Tango istrando” kratak je, dinamičan i razigran instrumental u kojem je i glas Tamare Obrovac u službi instrumenta. Melodiju za ovu reinterpretaciju tanga kroz prizmu Istre Tamara je, kako kaže, imala dosta dugo u glavi prije nego što ju je zajedno sa svojim sjajnim glazbenicima artikulirala u pjesmu.

 Vrckavu i melodioznu skladbu prati i prikladan spot, sniman u maniri nijemih filmova prožetih vizualnim humorom, odnosno gegom.  Spot “Tango istrando” pogledajte na sljedećem linku:  https://www.youtube.com/watch?v=vVueT21KIfk

„Spot je ležeran i veseo, a kadrovi su snimani u Istarskom narodnom kazalištu te na Pulskim ulicama i trgovima u pauzi između tonske probe i koncerta…Naša se vesela družina lijepo zabavljala tijekom snimanja pa vjerujem da ovaj sasvim nepretenciozan video uradak  lijepo ilustrira izreku da su glazbenici kao djeca“  izjavila je Tamara Obrovac.

Režiju i montažu spota potpisuje Don Bobo, a za snimanje su se pobrinuli Josip Pino Ružić i Roberto Ostoni.

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »