Looney Tunes Zečja potjera

Vanzemaljska zabava s Looney Tunes ekipom!

Looney Tunes Zečja potjera
Looney Tunes Zečja potjera
Looney Tunes Rabbit’s Run (2015)

Sinopsis

Looney Tunesi vratili su se u novoj animiranoj pustolovini! Ovaj put naši omiljeni junaci sudjeluju u potrazi za vrlo rijetkim cvijetom koji sve može učiniti nevidljivim. Kada prelijepa prodavačica parfema Lola Bunny dobije cvijet na dar (nesvjesna njegovih moći), dodaje čarobni sastojak svojoj parfemskoj kolekciji. U nadi da je stvorila nov uspješan miris, Lola poziva luckaste prijatelje Bugsa Bunnyja i Daffyja Ducka na nezaboravan put u Pariz. U ovoj zabavnoj potjeri pronaći ćete i najveće zvijezde Looney Tunesa: Foghorna Leghorna, Elmera Fudda i Yosemite Sama. Otkrijte zastrašujući plan Marvina the Martiana kojim želi uništiti naš planet. Pridružite se uzbudljivoj utrci i doznajte tko je pobjednik ove zabavne Looney Tunes priče.

Glumci i filmaši

RedateljJeff Siergey

Uloge-

ScenarijHugh Davidson, Larry Dorf i Rachel Ramras

Info

Datum izdavanja (DVD): 17.08.2015.
  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »