Pedeset nijansi mračniji

Novi ljubavni zapleti u životima Anastasije i Christiana.

Pedeset nijansi mračniji
Pedeset nijansi mračniji
Fifty Shades Darker (2017)

Sinopsis

Jamie Dornan i Dakota Johnson pojavljuju se ponovno kao Christian Grey i Anastasia Steele u Pedeset nijansi mračniji, drugom dijelu filma utemeljenog na svjetskom književnom fenomenu Pedeset nijansi. Christian pokušava vratiti Anastasiju u svoj život, no ona zahtijeva novi dogovor oko njihova odnosa prije nego što mu pruži novu priliku. Dok oni ponovno stvaraju povjerenje i pronalaze stabilnost u vezi, sjenke prošlosti Christianovog života započinju kružiti oko dvoje ljubavnika. Jack Hyde (Eric Johnson) i Elena Lincoln (Kim Basinger) pridružili su se glumačkoj postavi filma i posvećeni su uništenju njihove zajedničke budućnosti. Ovaj put nema pravila.

Glumci i filmaši

RedateljJames Foley

UlogeDakota Johnson i Jamie Dornan

ScenarijNiall Leonard i E.L. James

Info

Datum izdavanja (DVD): 12.06.2017. Datum izdavanja (Blu-ray): 12.06.2017.
  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »