Novosti

CMA Dubrovnik: Poznata satnica nastupa i donosimo mapu festivala za lakše snalaženje!

Objavljeno:

Sutra u četvrtak 28. srpnja počinje najjužniji i najveći opn air festival u tom dijelu Hrvatske. U Dubrovnik stiže CMA Corona Sunsets Festival koji na jednu od najljepših plaža na Jadranu – plažu Banje dovodi svjetska glazbena imena koja garantiraju nezaboravan provod.

Kako bi se lakše snalazili na festivalu organizatori su pripremili mapu iz zraka na kojoj je jasno označeno glavna lokacija – plaža Banje, Banje Club, Lazareti, blagajna, ulaz te lokacija s koje kreću brodovi za Lokrum gdje će 28.7. u 17:30h nastupiti DJ Maestro.

Isto tako poznata je i detaljna satnica festivala koju donosimo u nastavku;

Vrata najjužnijeg open air festivala otvaraju se u 20 sati kada će početi lagano zagrijavanje za nastupe Sigme i Clean Bandit Dj Seta na glavnoj pozornici čiji nastupi startaju od 22 sata.

 Informacije o ulaznicama:

 Zbog velikog interesa publike ulaznice će se 28. i 29.7 od 12 sati moći kupiti i na ulazu na plažu Banje.

 Do tada svaki dan ulaznice i dalje možete kupiti putem sustava Eventim (www.eventim.hr) i na svim prodajnim mjestima istog sustava ( Tisak kiosci, Petrol BP, Exclusive Change mjenjačnice) Popis svih prodajnih mjesta u sustavu Eventim možete pronaći OVDJE.

 Cijene ulaznica:

 28 i 29.7. FESTIVALSKA ULAZNICA - 280 kn

FESTIVALSKA VIP ULAZNICA ( stol + 4 ulaznice) - 1600 kn

 28.7. i 29.7. JEDNODNEVNA ULAZNICA - 150 kn

 

28.7. AMIRALI@LAZARETI – 100 / 110 kn

29.7.*** umjesto Kennya Larkina nastupit će Ressless i Torres, a tu će večer samo za Lazarete od ponoći (00:00h) cijena ulaznice biti snižena za 50 % i iznosit će 50 kuna.

 

Sve informacije pratite na:

 http://www.croatiamusicadventures.com/

Facebook profilu CMA

Facebook Eventu CMA

 

 

 

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »