Novosti

Croatia Music Adventures nominiran za najbolji novi festival!

Objavljeno:

Croatia Music Adventures nominiran za najbolji novi festival!

Croatia Music Adventures nominiran za najbolji novi festival!

Inicijativom projekta Klubskascena.hr pokrenuta je dodjela nagrada Ambasador koja će u čak 47 kategorija obilježiti najbolje festivale, klubove, performere i produkciju elektronske glazbe. Među nominiranima našao se i CMA Corona Sunsets Festival, koji se natječe za titulu najboljeg novog festivala!

CMA Corona Sunsets Festival krajem srpnja zapalio je čuvenu dubrovačku plažu Banje na kojoj su nastupale svjetske zvijezde poput SIGME, Clean Bandit DJ seta i mnogih drugih stranih i domaćih vladara globalne klupske scene.

Glas za CMA Corona Sunsets u kategoriji najboljeg novog festivala elektronske glazbe možete dati OVDJE.

(foto by Božo Radić)

Da svakako spada u društvo najboljih novih festivala, CMA Corona Sunsets potvrdio je odličnom atmosferom koja je vladala tokom dva dana njegova održavanja, kao i velikim brojem poklonika elektronske glazbe iz različitih krajeva svijeta koji su posjetili Banje Beach i Lazarete. Sam festival bio je  popraćen i u Velikoj Britaniji, što je još jedan pokazatelj da je CMA već u samom startu prerastao granice Hrvatske.

Kao prva hrvatska nagrada koja se dodjeljuje akterima elektroničke scene, Ambasador predstavlja važan iskorak u prepoznavanju vrlo bitne skupine glazbenika koja svake godine privlači brojne, mahom strane goste na njihove nastupe. Dodjela nagrada Ambasador održat će se 15. studenoga u zagrebačkom kinu Forum (SC Stjepan Radić).

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »