Novosti

ELEMENTAL zatvara MEDVEDGRADSKE GLAZBENE VEČERI!

Objavljeno:

ELEMENTAL zatvara MEDVEDGRADSKE GLAZBENE VEČERI!

Nakon sinoćnjeg fenomenalnog nastupa na Šalati prije Johna Newmana, grupa Elemental ovog će ljeta nastupiti na omiljenoj zagrebačkoj utvrdi – Medvedgradu! Svojim će nastupom zatvoriti program festivala „Medvedgradske glazbene večeri“ i to u subotu, 16. srpnja s početkom u 21 sat.   Do danas su bili skriveni izvođač ovogodišnjeg programa, a sad kad je tajna otkrivena organizatori su pustili i ulaznice u prodaju. Možete ih kupiti po pretprodajnoj cijeni od 80 kuna putem sustava Ulaznice.hr. Od danas je u prodaju pušteno i 20 paket ulaznica za sve tri večeri koje će u prodaji biti dostupne do četvrtka 30.6.2016. Cijena paketa iznosi 200 kn umjesto 230 kn.

„Na Medvedgradu ćemo odbaciti svoje gradske kože i ušuljati se u mistične, šumske energije. Manje urbano, više šumski - Elemental se vraća elementima prirode. Crna medvedgradska kraljica bit će u fan pitu, dođite i napravite elementalni mashup!“ – izjavila je Remi.

Prvi dan Medvedgradskih glazbenih večeri, točnije 14. srpnja nastupit će LUCE i Sara Renar, dok će u sklopu programa Akustika na vrhu kule nastupiti Side Project. Dok je Lucin posljednji singl „Dogodila se dosada“ i dva mjeseca nakon izlaska i dalje aktualan na radio postajama diljem Hrvatske, Sara je svoj novi singl „Dani bez sjena“ predstavila prije nekoliko dana. Upravo oni koji dođu 14.srpnja na Medvedgradske glazbene večeri imat će priliku među prvima čuti live izvedbu ove pjesme. Već sljedeći dan na kuli nastupa Voland Le Mat za kojeg više nema ulaznica, a na glavnu pozornicu Medvedgrada dolaze Urban&4 za čiji je koncert zbog velikog interesa pušteno dodatnih 100 karata u prodaju. Treći dan, 16. srpnja, na glavnoj pozornici nastupa Elemental dok će na Vrhu kule nastupiti FOR – ne propustite nabaviti svoje ulaznice za Akustiku na kuli zajedno s Elementalom jer je takvih ulaznica samo 30.

INFORMACIJE O ULAZNICAMA:

Pojedinačne ulaznice možete kupiti online putem www.ulaznice.hr i na svim prodajnim mjestima istog sustava (Glazbena knjižara Rockmark, TISAKmedia, Aquarius Records, Croatia Records, Algoritam Profil Mozaik…). U prodaju je za početak pušteno 230 pojedinačnih ulaznica. Program „Akustika na vrhu kule“ ne plaća se posebno, a na njemu će moći prisustvovati samo trideset dovoljno brzih kupaca isključivo pojedinačnih ulaznica koji pri kupnji izaberu opciju s programom „Akustika na vrhu kule“, s obzirom da taj program nije uključen u paket.

U slučaju kiše program se ne otkazuje, već se seli u veliki koncertni prostor Pivane, Ilica 222.

INFORMACIJE O PRIJEVOZU:

Za sve posjetitelje osiguran je besplatan prijevoz minibusom od Šestinske crkve do Medvedgrada i natrag.

Polasci minibusa kod Šestinske crkve ići će prema sljedećem rasporedu: 18:30, 19:00, 19:30, 20:00, 20:30 i 20:45. Nakon iskrcaja iz autobusa do Medvedgrada ima još 10-ak minuta hoda, a povratak je organiziran po završetku koncerta.

Organizatori ljubazno mole za strpljenje zbog zahtjevnosti sljemenskih cesta i lokacije.

 Ulaz publike u prostor Medvedgrada od 19:00 sati!

Medvedgradska vrata otvaraju se u 19 sati kako bi posjetitelji do koncerata mogli prošetati između drevnih zidina, zaviriti u njihove tajne zakutke i osluhnuti njihove poviješću natopljene priče.

 Koncerte ćete moći pratiti s drvenih klupica, jastuka, stepenica i zidića, a slobodno možete ponijeti i svoj jastuk, dekicu ili ribički stolčić te uživati u iznimnim glazbenim doživljajima s pogledom na Zagreb noću. Kao i svake godine, osim pozitivne energije i udobnih cipela, ni ove godine ne zaboravite ponijeti i vestu, jer na Medvednici i ljeti može biti prohladno!

Program 2016. je sufinanciran sredstvima Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport, Turističke zajednice grada Zagreba te je uvršten u program Zagrebačkog kulturnog ljeta – ZgKul.

 Sve informacije pratite na Facebook eventu Medvedgradske glazbene večeri ili na stranicama organizatora: 

www.centarcesarec.hr

www.pp-medvednica.hr

menart.hr/bpm

 

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »