Novosti

Završio CMA Corona Sunsets Festival u Dubrovniku!

Objavljeno:

Završio CMA Corona Sunsets Festival u Dubrovniku!

Plaža Banje kroz dva dana pokazala je da je idealno mjesto za izvođače svjetskog kalibra - Sigmu i Clean Bandit Dj set.

Sinoć je Grace Chatto - ženski dio britanskog super popularnog benda Clean Bandit, u formi DJ Seta rasplesala publiku na još toplom pijesku, a za potpuni delirij pobrinuli su se Zookey, Jakša Jordes i MC Goc.

Ovogodišnji CMA Corona Sunsets Festival s nekoliko pozornica u Dubrovniku, pokazao je da takav tip provoda ovom gradu idealno pristaje. Bilo je pitanje vremena kada će netko povezati nekoliko atraktivnih lokacija da bi Dubrovnik dobio svjetski glazbeni open air festival s više floorova.

Pojačanje iz Španjolske bio je dinamični DJ Dani Masi koji je do sitnih sati svirao u klubu Banje, nakon čega se publika preselila u Lazarete i završila provod slušajući čvrste deep setove hrvatskog dvojca Ressless i rezidenta Torresa.

U cjelokupni program festivala savršeno se uklopio i jazzy set DJ Maestra smještenog u mirnu oazu Lokruma.

Festival s pogledom na Lokrum i staru gradsku luku potvrdio je da je plaža Banje jedna od najatraktivnijih plaža na Jadranu i nesumnjivo savršena postaja za ovakav tip programa.

CMA Corona Sunsets Festival okupio je i brojne bloggere iz Europe poput Elle Dvornik koja je na festival došla iz Velike Britanije u društvu zaručnika Charlesa.

***

Veliko hvala svim medijima koji su vjerovali u nas i podržali CMA Corona Sunsets Festival! Također veliko hvala sponzorima festivala bez kojih ovo ne bi bilo moguće realizirati, a to su: Corona Extra, Soundplate, Renualt, Javna ustanova Rezervat Lokrum, Banje Beach & Lazareti, Jägermeister, Hendricks Gin, Hotel Adria, Cerovski i tiskara Balboa.

Hvala vam svima na podršci i ukazanom povjerenju.

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »