Novosti

Sassja i "Njemica" na tronu MTV-jeve "Domaćice": točka na I super uspješne godine!

Objavljeno:

Sassja i "Njemica" na tronu MTV-jeve "Domaćice": točka na I super uspješne godine!

Sassja i „Njemica“ na tronu MTV „Domaćice“: točka na i super uspješne godine!

Spot za „Njemicu“, aktualnu pjesmu Sassje, dospio je na prvo mjesto MTV-jeve top liste „Domaćica“ koja predstavlja 20 najboljih spotova iz regije Adria. Zasluženo je to priznanje jednoj od vodećih ženskih MC-ja, koja je u protekloj godini lansirala čak četiri singla, od koja dva najavljuju novi, željno očekivani studijski album.

 „Njemica“, koja je trenutno na čelnoj poziciji „Domaćice“, jedan je od ta dva singla u kojem se Sassja nakon nešto nježnije pjesme „Ništa“, objavljene u rujnu protekle godine,vratila britkom komentiranju stanja u regiji i prepoznatljivom fighterskom stilu koji je i osvojio publiku.

Podsjetimo, posljednji singl uvijek provokativne Tuzlanke progovara o svim prednostima, ali i poteškoćama vezanim uz emigraciju ljudi s ovih prostora u zemlje zapadne Europe, poglavito Njemačku. Spot za „Njemicu“, koji trenutno bilježi nešto više od 100 000 pregleda na YouTubeu, režirali su Sassja i Jasmin Jatić, a možete ga pogledati ovdje:

https://www.youtube.com/watch?v=W59EFzK3ibg&t=13s

(foto by Baris Šabić)

Iza Sassje je bogata koncertna godina u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, BiH te Slovačkoj u kojoj je nastupila na prestižnom Uprising festivalu! Također, uz spomenute nove pjesme objavila je i singlove „Jemen“ i „PMS“, koji su samo potvrdili snagu albuma „Taktički praktično“ s kojeg dolaze. No, neumorna mlada glazbenica ne misli živjeti od lijepih sjećanja i „stare slave“ te i u 2017. godinu ulazi s novim radnim elanom te daljnjim materijalom za drugo studijsko izdanje koji vrijedno priprema.  Stoga, pratite Sassju jer ona uvijek sprema nešto novo, zanimljivo i originalno!

…………………………………………

Za sve one koji žele da regionalna MC kraljica ostane na vrhu MTV-jeve „Domaćice“, svoj glas mogu dati ovdje: http://www.mtv.com.hr/top-liste/domacica .

Danke!

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »