Novosti

Sjajan nastup SASSJE u Beogradu - idealna najava za Brucošijadu FER-a!

Objavljeno:

Sjajan nastup SASSJE u Beogradu - idealna najava za Brucošijadu FER-a!

Sjajan nastup Sassje u Beogradu - idealna najava za Brucošijadu FER-a!

Sassja je u subotu, 22. listopada održala fenomenalan nastup u beogradskom Mikser Houseu ispred legendarnog repera Ede Maajke koji je na svom Facebook profilu napisao da mu je ovo do sad najbolja svirka u Beogradu. Mlada i energična Tuzlanka zajedno je s Edom dala sve od sebe i priredila odličnu atmosferu, najavivši tako na najbolji način nadolazeće koncerte.

Naime, Sassja će 12.11. biti  jedan od headlinera kultne „Brucošijade FER-a“ u Zagrebu, koja se već 35. godinu održava u organizaciji Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Na brucošijadi koja ugošćuje najjača imena regionalne glazbene scene Sassja će nastupiti uz izvođače kao što su Pips, Chips & Videoclips, Plastic knives i drugi. Ulaznice za Brucošijadu FER-a u prodaji su po cijeni od 65 kuna, a mogu se kupiti u KSET-u, Dirty Old Shopu i Rockmarku. 

Foto by Mihailo Rakonjac

 „Zagrebačka publika je odlična! Znaju oni koliko ih volim i koliko su mi već nedostajali od svibnja kad smo bili skupa u Vintageu. Sigurna sam da će biti divno na FER-u!“, rekla je Sassja, nestrpljiva uoči velike fešte na 35. Izdanju najpoznatije zagrebačke brucošijade.

Uz ovaj, održat će i nastup u Rijeci, a detalji će biti poznati uskoro. U njen uvijek zgusnut radni raspored ugurao se i koncert u Novom Mestu zakazan za 10. prosinac u klubu Lokal Patriot.

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »