Novosti

Croatia Music Adventures proglašen najboljim novim festivalom!

Objavljeno:

Jučer, 15. studenog u zagrebačkom kinu Forum (SC Stjepan Radić) dodijeljene su nagrade Ambasador za najbolje festivale, klubove, labelove, izvođače i produkciju elektronske glazbe!  U kategoriji najboljeg novog festivala trijumfirao je CMA, najjužniji open air festival u Hrvatskoj održan u na plaži Banje u Dubrovniku krajem srpnja.

(foto by Božo Radić)

Raspoređen na čak tri lokacije, CMA je prvi takav festival u Dubrovniku, a održao se na plaži Banje,  u klubu Banje Beach, klubu Lazareti te na Lokrumu.  Objedinio je hrvatsku inicijativu ( Promoteka, Menart BPM i Banje Beach ), organizacijsku ambicioznost i entuzijazam, ugledna imena s elektronske glazbene scene i vrhunsku atmosferu na dubrovačkim lokacijama od kojih zastaje dah.

Glavnu pozornicu festivala, čuvenu plažu Banje među ostalima su posjetili SIGMA i Clean Bandit DJ set, zvijezde globalne klupske scene koje se mogu pohvaliti mega hitovima  kao što su „Nobody To Love“, „Rather Be“ i drugi. Stoga ni ne čudi da su CMA posjetili poklonici ne samo elektronske glazbe, nego i odlične zabave, a festival  je uz podršku brojnih domaćih medija dobio medijski support  britanskih medija.

 

Nagradu Ambasador dodjeljuje portal Klubskascena.hr, a sinoć ih  je dodijeljeno ukupno 47 prema glasovima više od 20 000 čitatelja portala klubskascena.hr koji su glasali tijekom mjesec dana.

Kao prva hrvatska nagrada koja se dodjeljuje akterima elektronske scene, Ambasador predstavlja važan iskorak u prepoznavanju glazbenika, klubova, festivala, labelova i promotora koji žive za ovu scenu, a koji u Hrvatsku privlače mnoge strane turiste. Program dodjele nagrade Ambasador podržalo je i Ministarstva kulture RH.

*****

Ovo je idealna prilika da Vam još jednom ZAHVALIMO na podršci i vidimo se 2017. u Dubrovniku!

*****************

Fotografije u visokoj rezoluciji možete preuzeti na sljedećem linku:

http://www.phunet.com/promo//CMA_foto/

(Ovaj link nije za privatno korištenje već isključivo za potrebe medija. Ukoliko koristite fotografije ljubazno vas molimo da potpišete fotografa – Božo Radić)

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »