Novosti

Zlatna arena za Rundek Cargo Trio!

Objavljeno:

Zlatna arena za Rundek Cargo Trio!

Rundek Cargo Trio dobitnik Zlatne arene za muziku u filmu "Generacija 68" Nenada Puhovskog!

Nakon dva dobivena Porina – za najbolji album alternativne glazbe i najbolji spot za pjesmu „Ima ih“, stiže još jedno veliko priznanje za umjetnost koju stvara Rundek Cargo Trio. Na Pula film festivalu, Triju je dodijeljena Zlatna arena za muziku u filmu „Generacija 68“ redatelja Nenada Puhovskog.

Puhovski je na svom Facebook profilu čestitao dobitnicima;

„ RUNDEK CARGO TRIO DOBIO JE ZLATNU ARENU ZA MUZIKU U FILMU "GENERACIJA '68", za glazbu koja nostalgično i nenametljivo uvodi gledatelja u vrijeme o kojem film pripovijeda." Čestitkeeeeeeeeeeeeeeee! ;)“,

i pritom priložio dva muzička broja iz filma - najavnu i odjavnu špicu.

Na rasprodanom koncertu na Gradecu proslavili su prvi rođendan albuma „Mostovi“, nakon čega su se uputili u Pariz, Novi Sad, Veliki Tabor, Čakovec, Pulu…

Trio i dalje nastavlja turneju na kojoj promoviraju toliko hvaljeni album i čeka ih bogato koncertno ljeto s nastupima diljem regije.

Bit će ovo dobra godina za Rundek Cargo Trio!

Sve informacije i nadolazeće datume turneje Rundek Cargo Trija možete i dalje pratiti na  Facebook i web stranici Darka Rundeka ili na Facebook stranici njihovog managementa, Menart BPM.

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »