Novosti

SASSJA na prestižnom Uprising Reggae Festivalu u Slovačkoj!

Objavljeno:

SASSJA na prestižnom Uprising Reggae Festivalu u Slovačkoj!

Nakon što je prošlo ljeto nastupila na gotovo svim značajnim festivalima u regiji, SASSJA i ove godine ima radno ljeto. Osim što radi na novim singlovima i još jednom studijskom albumu, prva žena FMJAM-a, 16. srpnja nastupila je na Sarajevo Beer Festu, a 26. kolovoza nastupit će i na prestižnom Uprising Reggae Festivalu u Slovačkoj!

Najveći slovački festival ove će se godine održati 26. i 27. kolovoza na jezeru Golden Sands u predgrađu Bratislave. Festival će na četiri glazbene pozornice ugostiti neke od najpoznatijih i najvećih glazbenih predstavnika dub-a, reggae-a, drum n' bassa, dancehalla i raggajunglea.

Svjetska atrakcija ALBOROSIE, glamurozna pjevačica NNEKA, TARRUS RILEY, DEAN FRASER, ALAINE…samo su neki od brojnih izvođača koji vas očekuju na jezeru Golden Sands.

Osim izvrsnog line up-a, festival čini posebnim i prekrasna priroda uz jezero koje u vrućim ljetnim danima nudi toliko potrebno osvježenje te niz drugih popratnih aktivnosti.

Sassju za četiri dana, točnije 30.srpnja možete uhvatiti na Regius festivalu u Šibeniku, a par dana prije Slovačke 19.kolovoza dolazi u Sloveniju na Festival Kunigunda u Velenju.

Sve zanimljivosti o Sassji te točne datume nastupa i dalje pratite na facebook stranici Menart

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »