Novosti

Rasprodanim koncertom na Gradecu, Rundek započeo turneju!

Objavljeno:

Rasprodanim koncertom na Gradecu, Rundek započeo turneju!

Sinoć se na gornjem gradu u Zagrebu dogodila čarolija. Rundek Cargo Trio je godinu dana od izlaska albuma, izveo „Mostove“ prošaravši ih s nizom Rundekovih veličanstvenih pjesama za sve generacije. Ma koliko god to izlizano zvučalo, upravo su se "sve te generacije" sinoć okupile na platou Gradec kako bi pod zvjezdanim nebom i predivnim pogledom na Grad, čule Isabel, Dušana Vranića i Darka Rundeka uživo.

Lokacija koncerta koji je bio rasprodan pokazala se idealnom za ovakvu glazbenu priču, koja je započela pjesmom „Tranzit“ s Rundekovog albuma „Apokalipso“ iz 1996. Tijekom dvosatnog koncerta, uslijedile su „Džaba“, „Indijska“, „Don Juan“, „Ima ih“ i mnoge druge s aktualnog albuma, ali i neke starije pjesme. Na prve taktove pjesme „Ruke“, prolomio se pljesak oduševljenja, a onda je uslijedila „Uzalud pitaš“ koja je i najljenije posjetitelje natjerala da ustanu i zaplešu u zaraznom ritmu vječnog hita.

Prije nastupa Trija, publiku je zabavljao bend Porto Morto, a svi posjetitelji koncerta Rundek Cargo Trija mogli su besplatno posjetiti i tri aktualne izložbe u Galeriji Klovićevi dvori.

Bio je ovo ujedno posljednji solistički nastup Rundek Cargo Trija u Zagrebu do kraja godine. Svi oni koji jučer nisu uspjeli doći do svoje ulaznice, Trio mogu uhvatit tijekom ljeta u nekim od sljedećih gradova: Pariz, Novi Sad, Veliki Tabor, Čakovec, Pula (Film festival), Zlatibor, poluotok Sveti Petar, Sinj, Kotor, Ivanjica.

Ovo nisu svi gradovi koje će Trio tijekom ljeta posjetiti, upravo su u pregovorima za još neke lokacije, među ostalima Dubrovnik i Ugljan, stoga pratite i dalje službenu web stranicu Darka Rundeka ili Facebook stranicu njihovog managementa, Menart BPM-a i budite u toku s događanjima :)

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »