Novosti

TAMARA OBROVAC na europskoj turneji s novim albumom!

Objavljeno:

TAMARA OBROVAC na europskoj turneji s novim albumom!

Uvijek posebna Tamara Obrovac ove jeseni ponovo prelazi granice Lijepe naše te promovira novi album Canto Amoroso u Litvi, Sloveniji, Austriji i Švicarskoj. Tako će se 14. 10. predstaviti u Birštonasu  (Litva), a dan kasnije na Vilnius Jazz Festivalu. 22. studenog nastupa u Ljubljani u Cankarjevom domu, 23.11. u austrijskom Welsu, a 3.12. u Luganu (Švicarska) gdje nacionalna televizija snima i prenosi koncert uživo!

Canto Amoroso moćan je album koji ne poznaje jezične barijere, kao što je to manje - više uvijek slučaj kod Tamare. Izdanje koje su u svjetsku distribuciju lansirali Alessa Records ima svoj puni potencijal za internacionalne festivale, ali Obrovac će koncertnu jesen/zimu upotpuniti i domaćim datumima, što će najaviti uskoro.

(photo by T. Genc)

Ova godina za jazz – etno ikonu hrvatske glazbene scene izuzetno je značajna jer slavi 20 godina diskografske karijere te izdavanje desetog albuma! U svojim transformacijama Tamara Obrovac savršeno pliva i nakon gotovo četvrt stoljeća, a energična kakva jest već priprema novi album koji će nesumnjivo biti još jedna glazbena poslastica.

Datumi europske turneje Tamare Obrovac:

14.10. - Kurhauzas, Birštonas (LT)

15.10. - Vilnius Jazz Festival (LT)

22.11. - Cankarjev Dom, Ljubljana (SLO) 

23.11. Wels (At)

3.12. live Radiotelevisione svizzera RSI, Lugano (CH)

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »