Novosti

Počela prodaja ulaznica za koncert Rundek Cargo Trija na Lokrumu!

Objavljeno:

Počela prodaja ulaznica za koncert Rundek Cargo Trija na Lokrumu!

U sklopu ljetnog glazbenog programa na Lokrumu, u srijedu 3.8. nastupit će Rundek Cargo Trio! Dubrovčani Rundeka jako dobro poznaju, a prethodnim koncertima Trija na Orsuli uvijek su pomicali ljestvicu glazbenog doživljaja.

Za koncert na Lokrumu, od danas je u prodaju pušteno samo 300 ulaznica po cijeni od 160 kn i možete ih kupiti na prodajnim mjestima rezervata Lokrum; u uredu JU Rezervata Lokrum te na Peskariji ispred brodova Rezervata. U slučaju nepovoljnog vremena koncert će se pomaknuti na dan prije.

Koncert će početi u 21 sat, a brod za Lokrum kreće u 20:30 iz stare gradske luke!

U lipnju prošle godine započinje čarobno putovanje, prema mnogima, jednog od najboljih albuma hrvatskog rocka u proteklih deset godina. Mostovi Rundek Cargo Trija u godinu dana obišli su cijelu regiju, posjetili su Austriju i Kanadu te dobili glazbenu nagradu Porin za najbolji album u kategoriji alternativne glazbe.

„Mostovi“ sadrže ukupno 11 pjesama, od toga 5 službenih singlova; „Don Juan“ kojim su najavili izlazak albuma, „Ima ih“ za čiji spot su također dobili nagradu Porina u kategoriji najbolji video broj, „Midnight Calypso“, „Indijska“ te ""Džaba".

Nedavno je stiglo još jedno veliko priznanje za umjetnost koju stvara Rundek cargo Trio - na Pula film festivalu dodijeljena im je Zlatna arena za muziku u filmu "Generacija 68" Nenada Puhovskog.

Jedan od bisera hrvatske ljepote, otok Lokrum, ovog će ljeta pružiti nesvakidašnji glazbeni program. Tijekom kolovoza, na ljetnoj pozornici u sklopu Benediktinskog samostana, osim Rundek Cargo Trija, nastupit će Vanna, Tamara Obrovac Transhistria Quartet te Vlatko Stefanovski s Miroslavom Tadićem. 

***U slučaju nepovoljnog vremena njihovi koncerti će se pomaknuti na dan poslije.

Za više informacija kontaktirajte:

lokrum@lokrum.hr

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »